Acasă Acasă
Bun venit! - Slăbeşti Mâncând
Salata de sfecla rosie cruda PDF Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   
Luni, 15 Decembrie 2014 12:19

E o reteta preluata de la o prietena foarte buna, aceasta a invatat sa o  alt

prepare in Tibet. Foarte gustoasa si o plina de vitamine si minerale.

Sfecla roșie este un complex de vitamine și minerale cum rar mai găsim

și,

în plus, vindecă tumori, afecțiuni ale ficatului, cardiovasculare, digestive,

 

întărește imunitatea și este un puternic antiinflamator, detoxifiant și

energizant. Sfecla roșie conține tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan 

vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanți și fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie. Este utila in anemii datorita asocierii de fier si acid folic, scade tensiunea arteriala, este utila in alimentatia

Citeşte mai mult...
 
Paratha (lipii indiene) cu legume PDF Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   
Duminică, 07 Decembrie 2014 21:30

Minunate!                                                                             alt

Pot fi servite reci sau calde cu cas,cascaval,feta,  cu castraveciori murati (sau sos de iaurt) sau pur si simplu cu unt. 

Se pastreaza moi si dupa racire.

Reteta am preluat-o de aici. Intrati sa vedeti procesul prepararii, sunt fotografii facute pas cu pas. Practic aluatul poate fi facut cu orice fel de legume, eu am

Citeşte mai mult...
 
Ciocolata de post cu nuca de cocos PDF Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 16:12

Ciocolata de casa, de post si fara fierbere (doar incalziti untul de cacao sau de cocos).  alt

Reteta am preluat-o de aici, insa am adaptata-o putin in functie de gustul meu. 

Am folosit unt de cacao, deoarece untul de cacao are temperatura de topire mai mare decat cel de cocos, astfel ca nu e nevoie sa tineti ciocolata in frigider. Si mie imi place mai mult consistenta mai cremoasa pe care o da untul de cacao retetelor cu ciocolata.

Citeşte mai mult...
 
Bruschete cu cartof dulce PDF Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   
Duminică, 23 Noiembrie 2014 23:37

Reteta este preluata de aici. Eu am folosit atat cartof dulce, cat si cartofi violeti. alt

Ambele soiuri sunt bogate in antioxidanti, vitamine si minerale si sunt permise in regimul de intretinere. 

De efect, sanatoasa si foarte gustoasa!

Ingrediente:

1 cartof dulce mare

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions