Acasă Metoda

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau sub forma de e-Book accesand link-ul acesta


De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând - Metoda

 

  • Cum ne îngrăşăm?   ( 1 Articol )

     

    In primele 25 – 30 minute de la inceputul mesei se acumuleaza glucoza (Glu) in sange, ceea ce duce la cresterea glicemiei sangvine (hiperglicemie postprandiala).

    Glucoza este transportata din sange in celule cu ajutorul insulinei (secretata de pancreas). [mai mult]

     

  • Concept   ( 1 Articol )



    Pentru a scăpa de surplusul ponderal şi a ne îmbunătăţi sănătatea trebuie să scădem rezistenţa la insulină. Cea mai simplă, mai sănătoasă şi mai plăcută modalitate de a scădea rezistenţa la insulină este alimentaţia bazată pe utilizarea indicilor glicemici. [mai mult]

     

     

  • Indici glicemici   ( 4 Articole )



    Indicii glicemici sunt o măsură a efectului fiecărui aliment asupra glucozei sangvine. Cele mai utilizate tabele de indici glicemici sunt cele în care, ca reper pentru evaluarea alimentelor este luat efectul soluţiei de glucoză pură asupra glicemiei. În aceste tabele veţi găsi indicele glicemic al glucozei egal cu 100. [mai mult]

     

  • Slăbirea   ( 1 Articol )

     

    În etapa de slăbire aportul caloric este uşor redus. Pentru a nu permite adaptarea organismului la acest aport mai scăzut caloric – recomandăm ca un ciclu de slăbire să dureze 14 zile, maxim 18 zile. După un ciclu de slăbire este obligatoriu să intraţi în etapa de diversificare care va dura 14 zile. [mai mult]

     

  • Diversificarea   ( 1 Articol )

     

    Fiţi speculativi, posibilităţile de concepere a meniurilor sunt multiple. În reţetele pe care le găsiţi pe site sunt multe variante de garnituri şi mâncăruri pe care deja le puteţi consuma. Sunt utile până pricepeţi sistemul, în final veţi şti să adaptaţi orice reţetă. [mai mult]

     

     

  • Întreţinerea   ( 1 Articol )

     

    În procesul de scădere în greutate şi menţinerea greutăţii obţinute trebuie să existe întotdeauna 3 etape: etapa de slăbire, etapa de diversificare (reintroducerea unor alimente interzise anterior) şi etapa de menţinere (regimul de croazieră ). [mai mult]

     

     

Copyright © 2014 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions