Acasă Reţete Aperitive / Salate Pasta de masline

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Pasta de masline Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O delicatesa! Extrem de simplu de preparat, poate fi consumata pe felii de paine prajite din premix "Dr. Man-slabesti mancand", cu legume, cu paste (evident din premix patiserie) sau chiar ca si dressing la salate.

Ingrediente:

100 g masline kalamata(ulei, saramura)

100-150 g masline negre (ulei, saramura)

1 jumatate de esalota (ceapa de apa) taiata marunt

1 lingura de patrunjel verde tocat

1 lingura zeama de lamaie (sau zeama de la 1/2 lamaie mica)

3-4 catei de usturoi tocatio ceasca de ulei (circa 100-125 ml): masline sau masline in amestec cu rapita

 

Se scot samburii de la masline. Se baga la blender maslinele pana le maruntim, apoi se adauga restul ingredientelor si omogenizam foarte bine.

Se lasa 1-2 ore la frigider sa se intrepatrunda aromele, apoi se serveste cum am precizat mai sus.

Pofta buna!

 

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions