Acasă Reţete Supe Supa cremă de ciuperci
Supa cremă de ciuperci Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

400 g ciuperci (champignon sau amestec mixt)
1 litru de apă
1,5 lingură premix patiserie „Slăbeşti Mâncând”
200 ml smântână slabă
Sare, piper
Pătrunjel verde

Spălaţi ciupercile şi le puneţi la fiert în apă rece aproximativ 30-40 minute.

După ce au fiert puneţi deoparte câteva bucăţi, restul le pasaţi cu zeama în care au fiert.

Puneţi din nou la fiert piureul rezultat şi adăugaţi premixul dizolvat în puţină apă rece.

Fierbeţi 10 minute, dregeţi cu sare şi piper. Opriţi focul, adăugaţi smântâna şi ciupercile păstrate tăiate felii.

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions