Acasă Reţete Mâncăruri Pui cu ciuperci

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Pui cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

500 g piept de pui
1 roşie mare
500 g ciuperci albe de cultură (champignons)
1 lămâie
1 ceapă
2 căţei de usturoi
250 ml supă de pasăre sau apă caldă
2-3 linguri ulei de măsline
Sare, piper

Se taie carnea cuburi sau julien. Pasaţi roşia. Tăiaţi mărunt ceapă şi căţeii de usturoi. Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le julien.

Căliţi puţin ciupercile într-o tigaie antiaderentă cu 1 lingură ulei de măsline. Apoi le scoateţi pe o farfurie.

Căliţi ceapa cu 1 lingură ulei de măsline şi apoi adăugaţi: puiul, roşia pasată, ciupercile, usturoiul, supa de pasăre (sau apă călduţă), sarea şi piperul.

Se fierb la foc acoperit cca. 20 minute.

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions