Acasă Reţete Aperitive / Salate Salata de macaroane "Arlechin"
Salata de macaroane "Arlechin" Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O salata satioasa si delicioasa. Am preparat-o cualt

macaroane din faina de naut, eu cumpar de aici

(iau macaroane de linte si de naut, sunt grozave).

Sunt cu indice glicemic mic si pot fi consumate in

asociere cu lipide, la mese cu carne si grasimi.

Un alt mare avantaj, fiind foarte bogate in fibre

solubile, sunt foarte satioase.

Ingrediente pentru 2 portii salata:

60-70 g macaroane de naut (sau de linte)

50 g mazare fiarta

50 g sunca, muschiulet afumat

50 g cascaval tip Gouda

o ceapa mica rosie

un castravecior mic murat in otet

jumatate gogosar murat in otet

2 linguri maioneza (evident, de casa!)

o lingura smantana

sare, piper, putin parmezan ras (eu nu am pus acum)

patrunjel verde (facultativ)

1 lingura ulei de masline

Taiati cubulete sunca, castraveciorul, gogosarul, ceapa; dati pe razatoare cascavalul.

Fierbeti pastele in apa cu sare (eu le-am fiert 10 minute), le strecurati, puneti pe ele ulei de masline si amestecati usor cu paleta.

Adaugati restul ingredientelor, smantana si maioneza, amestecati usor, potriviti de sare si piper. Lasati 15 minute sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

 

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions