Chec aperitiv - reteta trimisa de Dolha Adela |
Scris de Gabriela Man |
Reteta este trimisa impreuna cu fotografia prepratului final de catre o consumatoare fidela a premixurilor "Dr. Man - slabesti mancand", Dolha Adela. Checul poate fi consumat caldut sau rece, taiat felii. Ingrediente: 5 oua 5 linguri smantana 5 linguri premix pentru patiserie "Dr. Man" (100 g) 300 g sunca sau salam taiat cubulete 2 ardei grasi taiati cubulete 1 gogosar taiat cuburi cascaval taiat cubulete - facultativ patrunjel verde tocat condimente: sare, piper Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile, apoi smantana. Se adauga premixul si se amesteca usor cu paleta de patiserie, cu miscari verticale, pana la incorporarea premixului. Se adauga sunca (salamul), ardeii, gogosarul, cascavalul (daca puneti), patrunjelul, se mai condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se coace in tava de chec la foc potrivit (175 grade Celsius) circa 45 minute. Pofta buna. ÂÂÂ |