Acasă Reţete Reţete de bază Blat cu cacao clasic
Blat cu cacao clasic Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Dca il coaceti in tava de 25x32 cm il puteti imparti in 2 foi.

5 oua

100 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

150 g fructoza

25 g cacao (3 linguri)

3 linguri apa

un praf de sare

facultativ, arome (vanilie sau rom)

Bateti albusurile spuma cu un praf de sare, adaugati fructoza in 2-3 transe si bateti sa obtineti bezea ferma. adaugati apa, cate o lingura, mixand bine dupa fiecare lingura. Adaugati galbenusurile, mixati.

Amestecati premixul cu cacaoa, apoi le adaugati peste albusuri, amestecand usor cu o spatule de patiserie.

Coaceti la 160 grade Celsius 25-30 minute (faceti testul cu scobitoarea).

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions