Blat cu nutella, consistent si aromat, baza de prajituri |
Scris de Gabriela Man |
Ingredientele sunt pentru o tava mai micuta, in jur de 18x22 cm. 2 oua 130 g premix pentru patiserie "Dr. Man" 60 g unt topit si racit 125 ml lapte vegetal sau smantana dulce diluata cu apa 90 g fructoza 20 g cacao 50 g nutella dietetica (din comert sau preparata in casa) 0,5 lingurita bicarbonat de sodiu 0,5 lingurita praf de copt un praf de sare aroma de vanilie sau de rom Amestecati intr-un bol ingredientele uscate: premixul, fructoza, praful de copt, bicarbonatul, cacaoa si sarea. Puneti apoi ouale batute sa fie lichide, uleiul, laptele, nutella, aromele si amestecati cu o spatula de patiserie. Coaceti in tava cu hartie de copt, circa 30 minute la 160 grade Celsius (faceti testul cu scobitoarea). Â |