Acasă Reţete Reţete de bază Blat cu nutella, consistent si aromat, baza de prajituri
Blat cu nutella, consistent si aromat, baza de prajituri Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Ingredientele sunt pentru o tava mai micuta, in jur de 18x22 cm.

2 oua

130 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

60 g unt topit si racit

125 ml lapte vegetal sau smantana dulce diluata cu apa

90 g fructoza

20 g cacao

50 g nutella dietetica (din comert sau preparata in casa)

0,5 lingurita bicarbonat de sodiu

0,5 lingurita praf de copt

un praf de sare

aroma de vanilie sau de rom

Amestecati intr-un bol ingredientele uscate: premixul, fructoza, praful de copt, bicarbonatul, cacaoa si sarea. Puneti apoi ouale batute sa fie lichide, uleiul, laptele, nutella, aromele si amestecati cu o spatula de patiserie.

Coaceti in tava cu hartie de copt, circa 30 minute la 160 grade Celsius (faceti testul cu scobitoarea).

 

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions