Blat cu cacao cu apa fierbinte |
Scris de Gabriela Man |
Cantitatile sunt pentru o tava de 28x32 cm. poate fi taiat in doua, merge insiropat. 3 oua 80 g fructoza 15 g cacao 100 ml apa clocotita 125 g premix pentru patiserie "Dr. Man" 60 ml ulei 0,5 lingurita praf de copt Puneti intr-un vas cacaoa si turanti apa clocotita cate putin, amestecand bine. Amestecati bine galbenusurile cu uleiul, ca la maioneza. Puneti peste galbenusuri amestecul racit de cacao. Bateti albusurile cu un praf de sare, cand obtineti spuma tare adaugati in 3 transe fructoza, mixand bine, trebuie sa obtineti o bezea lucioasa. Adaugati compozitia de galbenusuri peste bezea, amestecand usor cu miscari verticale, cu o paleta de patiserie sau un tel para. Adaugati apoi premixul de patiserie (amestecat in prealabil cu praful de copt), amestecand tot cu miscari verticale, usor, sa mentineti aerul incorporat in bezea. Coaceti la 160 grade, circa 30-35 minute (faceti testul cu scobitoarea). Â |