Acasă Reţete Reţete de bază Blat pentru cheesecake-uri

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Blat pentru cheesecake-uri Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Un blat rapid si foarte bun pentru acele cheesecake-uri care au nevoie de blat biscuiti. Atunci cand nu aveti in casa biscuiti preparati din premix "Dr. Man". De asemenea, e foarte bun sa coaceti rapid biscuiti pentru prajituri care necesita un rand de biscuiti insiropati, e un aluat rapid si foarte simplu, plus foarte gustos. Cand vreti s afaceti biscuiti: taiati hartie de copt de marimea tavii mari a cuptorului; preparati aluatul; il intindeti pe hartie in foaie subtire (creste la copt) de circa 3 mm, il portionati, il intepati cu furculita si il dati la cuptor la 160 grade pentru circa 15-20 minute (pana capata biscuitii culoare aurie). 

Cantitatile sunt pentru o tava de 17x23 cm sau pentru o forma de tort cu diametrul de 26 cm.

Ingrediente:

1 ou

180 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

100 g unt 82% grasime la temperatura camerei

40 g fructoza

0,5 lingurita bicarbonat de sodiu

0,5 lingurita praf de copt

un praf de sare

Frecati spuma untul cu fructoza, adaugati oul si sarea si mixati sa se incorporeze bine.

Amestecati premixul cu bicarbonatul si praful de copt, apoil il incorporati cu o spatula in crema de unt.

Intindeti in forma blatul cu mainile si eventual cu o rola micuta de patiserie, intepati-l din loc in loc si dati la 170 grade Celsius pentru circa 20 minute (pana vedeti ca a capatat o usoara culoare aurie).

 

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions