Acasă Reţete Mâncăruri Sardine picante la cuptor

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Sardine picante la cuptor Imprimare Email
Scris de DrMan   

O reteta delicioasa cu sardine, trimisa din insorita Grecie de catre romancuta noastra, Valavanis Cera.

Ingrediente:

1 kg sardine

100 ml ulei de masline

1 lingura mustar

1 ceapa

1 lamaie

15 rosii cherry

1-2 catei usturoi

1 ardei iute

boabe de piper negru si roz

cimbru uscat

patrunjel verde tocat

Curatati sardinele, le sarati si le lasati jumatate de ora deoparte. Mixati in blender uleiul cu mustarul. Asezati sardinele in tava, turnati deasupra sosul, puneti rosiile taiate in jumatati, ceapa rondele, ardeiul iute taiat feliute, lamaia decojita taiata felii, piperul, cimbrul, putina sare si un pic de apa (circa o treime de pahar). Dati la cuptor la 220 grade Celsius o jumatate de ora. Presarati patrunjelul si serviti.

Pofta buna!

 
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions