Acasă Reţete Mâncăruri Pui crocant

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Pui crocant Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am preluat reteta de aici.alt

Se prepara usor si este foarte gustos.

Aveti nevoie de pesmet japonez panko, il preparati foarte

simplu: am facut chifle dupa reteta de chifle pentru hamburgeri;

dupa ce s-au racit foarte bine, le-am decojit, le-am taiat bucati

maricele , apoi le-am dat prin robot; acesta e pontul la pesmetul

japonez - sa fie miezul d epaine proaspat, nu uscat; puneti

pesmetul rezultat in tava si il dati la cuptor la 100 grade celsius,

timp de o ora, o ora si un pic (pana se usuca foarte bine).

Ingrediente:

un piept de pui

250 ml lapte batut

1 lingurita oregano

1 lingurita cimbru

1 lingurita boia dulce sau iute

2 linguri sos iute tabasco (eu am folosit worcester)

300-400 g pesmet japonez panko

ulei de rapita

sare

piper

 

Taiati pieptul de pui fasii. Le puneti intr-un vas si puneti peste ele oregano, cimbru, boia, sare si piper, amestecati fasiile sa prinda toate condimentele omogen.

Turanti peste fasiile de carne laptele batut si sosul iute, amestecati sa se omogenizeze si apoi dati la frigider pentru minim 4 ore (ideal ar fi sa le lasati o noapte la frigider, oricum 8-9 ore).

Scoateti fasiile din vas una cate una, le scuturati de excesul de lapte, apoi le dati prin pesmet japonez, presati sa se prinda crusta de ele. Le prajiti in baie de ulei timp de 4-5 minute, pana devin aurii.

Pofta buna!

 

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions