Chilli con carne |
Scris de Gabriela Man |
300 g carne de vită (sau pui) tăiată cubuleţe 1 ardei iute cateva picaturi sos Tabasco (facultativ) Prăjiţi uşor carnea într-o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline. Adăugaţi toate ingredientele cu excepţia fasolei si a ardeiului iute, amestecaţi puţin. Adăugaţi după 1 minut apa caldă cât să le acopere şi fierbeţi înăbuşit timp de o oră daca e vita, 20-30 minute daca e pui. Cu un sfert de oră înainte de a fi gata mâncarea, adăugaţi fasolea fiartă si bucatele de ardei iuteşi continuaţi fierberea. Sosul Tabasco eu il adaug cand fierb rosiile. Serviti cu orez basmati fiert, cu felii de paine "slabesti mancand" prajite sau cu lipii facute in casa din premix pentru patiserie "slabesti mancand". |