Acasă Reţete Garnituri Legume la tigaie

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Legume la tigaie Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   
LEGUME LA TIGAIE

 

2 vinete

2 dovlecei

5 căţei usturoi

1 roşie mare sau 2 linguri bulion de casă (fără zahăr)

ulei măsline

mărar

 

* Încălziţi uleiul, puneţi 2 căţei de usturoi şi lăsaţi-i până capătă culoare gălbuie. Îi scoateţi şi îi aruncaţi.
* Puneţi în ulei dovleceii tăiaţi cubuleţe şi caliţi-i 6 – 8 minute.
* Puneţi apoi vinetele tăiate cubuleţe şi căliţi totul încă 12 – 15 minute.
* Puneţi roşia decojită tăiată cubuleţe sau bulionul şi mai lăsaţi 2-3 minute.
* Puneţi usturoiul rămas, stors ca pentru mujdei, mărarul; opriţi focul şi acoperiţi cu capac. Lăsaţi 5 minute să se întrepătrundă aromele.

 

Puteţi adăuga şi diverse alte legume.

Este bun şi cu 3-4 picături de sos soia (fără zahăr) adăugat după ce aţi oprit focul.
 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions