Acasă Reţete Garnituri Salsa de mango
Salsa de mango Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O garnitura exotica care merge extraordinar cu peste, maialt

ales la gratar, sau care poate fi consumata ca atare,

ca o salata aperitiv.

Delicioasa, aromata si racoroasa.

Pentru 2 portii:

1 mango maricel, copt bine

1/2 ardei gras rosu (eu am pus ardei kapia)

1/2 ardei iute verde

1/2 ceapa rosie micuta sau 1 ceapa verde

patrunjel verde sau coriandru verde, circa 2 linguri

de frunze tocate marunt

1-2 linguri zeama de lime (merge si lamaie, dar limeta e mai potrivita la acest preparat)

sare

1-2 linguri ulei de masline extravirgin (sunte retete fara ulei, mie imi place sa-l adaug)

Tocati mango, ardeii si ceapa cubulete mici, cu rabdare. Adaugati patrunjelul (sau coriandrul). Potriviti cu zeama de lamaie, sare si ulei. 

Lasati 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele, eventual cat pregatiti pestele.

Pofta buna!

 

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions