Acasă Reţete Garnituri Salsa de mango

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Salsa de mango Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O garnitura exotica care merge extraordinar cu peste, maialt

ales la gratar, sau care poate fi consumata ca atare,

ca o salata aperitiv.

Delicioasa, aromata si racoroasa.

Pentru 2 portii:

1 mango maricel, copt bine

1/2 ardei gras rosu (eu am pus ardei kapia)

1/2 ardei iute verde

1/2 ceapa rosie micuta sau 1 ceapa verde

patrunjel verde sau coriandru verde, circa 2 linguri

de frunze tocate marunt

1-2 linguri zeama de lime (merge si lamaie, dar limeta e mai potrivita la acest preparat)

sare

1-2 linguri ulei de masline extravirgin (sunte retete fara ulei, mie imi place sa-l adaug)

Tocati mango, ardeii si ceapa cubulete mici, cu rabdare. Adaugati patrunjelul (sau coriandrul). Potriviti cu zeama de lamaie, sare si ulei. 

Lasati 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele, eventual cat pregatiti pestele.

Pofta buna!

 

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions