Acasă Reţete Deserturi Fursecuri cu ciocolata si unt de arahide
Fursecuri cu ciocolata si unt de arahide Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Sunt foarte simplu de preparat si e minunata combinatiaalt

dintre gustul de arahide si ciocolata. Reteta am preluat-o

si am adaptat-o de pe site-ul Jamilei, de aici. 

Ingrediente pentru circa 26 bucati:

200 g premix pentru patiserie "DR. Man"

200 g unt de arahide

100 g unt 82% grasime la temperatura camerei

1 ou

170 g fructoza

aroma vanilie

0,5 lingurita praf de copt

0,5 lingurita bicarbonat de sodiu

100 g ciocolata amaruie (eu folosesc Sweet&Safe)

50 g ciocolata cu lapte dietetica (eu fosolesc Sweet&Safe)

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Tocati ciocolata cubulete mici.

Amestecati intr-un vas premixul cu praful de copt si bicarbonatul. Puneti intr-un vas untul si untul de arahide, adaugati fructoza si mixati 2-3 minute. Adaugati oul si aroma de vanilie, mixati. Adaugati premxul si mai mixati 1 minut. Adaugati ciocolata si amestecati cu mana rapid, sa se incorporeze.

Cu o linguirta sau cu un cleste de inghetata puneti gramajoare in tava in care ati pus hartie de copt.

Coaceti in cuptorul incins la 160 grade Celsius timp de circa 15 minute. Lasati sa se raceasca bine cateva ore inainte de a le consuma, sunt mai bune dupa ce au stat putin.

Pofta buna!

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions