Acasă Reţete Deserturi Bomboane Raffaello-Bounty-Monti

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Bomboane Raffaello-Bounty-Monti Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta e rapida si bomboanele sunt grozav de gustoase!

Reteta e primita de la Laura Valculescu, o prietena a paginii "Slabesti mancand", si o citez: "sunt un fel de Raffaello-Bounty-Monti" :))

Motiv pentru care asa le-am si intitulat, e haios conceptul.

 

 

Aveti nevoie de:

 

2 linguri mascarpone (100g)

4 linguri migdale rasnite fin (70 g)

2-3 linguri de fructoza (dupa gust) pudra (40 g)

100 g fulgi de cocos (cat sa iasa o compozitie uscata si modelabila)

 

Daca vreti sa ramana Raffaello, se baga la mijloc o migdala (sau aluna de padure, adaug eu), se dau prin cocos si asta e tot!

Daca doriti sa le dati prin ciocolata:

- Topiti pe bain marin 50 g ciocolata peste 70% cacao cu 50 ml smantana nefermentata 32%, apoi tavaliti bomboanele prin ciocolata.

Laura spune ca imediat dupa ce le facem - trebuie bagate 5 minute la congelator.

Pofta buna!

 

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions