Bomboane Raffaello-Bounty-Monti |
Scris de Gabriela Man |
Reteta e rapida si bomboanele sunt grozav de gustoase! Reteta e primita de la Laura Valculescu, o prietena a paginii "Slabesti mancand", si o citez: "sunt un fel de Raffaello-Bounty-Monti" :)) Motiv pentru care asa le-am si intitulat, e haios conceptul.
Aveti nevoie de:
2 linguri mascarpone (100g) 4 linguri migdale rasnite fin (70 g) 2-3 linguri de fructoza (dupa gust) pudra (40 g) 100 g fulgi de cocos (cat sa iasa o compozitie uscata si modelabila)
Daca vreti sa ramana Raffaello, se baga la mijloc o migdala (sau aluna de padure, adaug eu), se dau prin cocos si asta e tot! Daca doriti sa le dati prin ciocolata: - Topiti pe bain marin 50 g ciocolata peste 70% cacao cu 50 ml smantana nefermentata 32%, apoi tavaliti bomboanele prin ciocolata. Laura spune ca imediat dupa ce le facem - trebuie bagate 5 minute la congelator. Pofta buna!
|