Acasă Reţete Aperitive / Salate Tarallini - covrigei italienesti

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Tarallini - covrigei italienesti Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Tarallini sunt niste covrigei italienesti, un fel de gustarele sarate. Reteta si fotografia au fost trimise de Florela Amalia, o clienta a premixurilor "Dr. Man".

Ingrediente pentru circa 100 bucati:

500 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

125 g ulei de masline

200 ml vin alb sec

10 g sare

piper, seminte de fenicul

Se amesteca toate foarte bine (eu recomand paletele spirala ale mixerului), apoi lasati aluatul sa se odihneasca la rece circa 30 minute.

Faceti covrigei mici rotunzi si ii fierbeti circa 1 minut (pana se ridica la suprafata). Ii scoateti cu o paleta si ii puneti in tava pe hartie de copt.

Se coc circa 30 minute la 180-200 grade Celsius (Amalia spune 200 grade, eu nu coco decat pizza di acest premix la temperatura asa mare). Ii scoateti cand s-au rumenit.

Pofta buna!

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions