Acasă Reţete Aperitive / Salate Chec aperitiv
Chec aperitiv Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta aceasta minunata a fost preluata de aici de oalt

clienta a premixurilor "Dr Man", Doamna Madalina

Tanase. A avut amabilitatea sa trimita reteta si

fotografia cu preparatul pentru a o prepara si noi acasa,

ii multumim!

Ingrediente pentru o tava de cozonac:

6 oua

130-140 g premix pentru patiserie "Dr. Man" (la oua maricele

intra 140 g)

1,5 lingurita praf de copt

4 linguri ulei

200 g cascaval ras

150 g gogosar murat sau proaspa, tocat(daca puneti murat, lasati-l sa se scurga bine)

200 g masline tocate

200 g mezeluri (facultativ)

marar (facultativ)

sare, condimente

Bateti ouale spuma cu un praf de sare (Dna Tanase le-a batut separat, intai albusurile, apoi a adaugat galbenusurile). Amestecati premixul cu praful de copt, apoi il puneti peste ouale batute in 2-3 transe, mixand continuu. Adaugati uleiul si mixati inca putin, cat sa se amestece toate ingredientele. 

Adaugati cascavalul, gogosarii, maslinele etc (ce doriti sa puneti in chec) si coaceti in tava unsa cu ulei si tapetata cu premix, la 170-175 grade Celsius, timp de cca 40 minute (ca sa vedeti daca este copt, faceti testul cu scobitoarea).

Pofta buna!

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions