Acasă Reţete Aperitive / Salate Covrigei de casa cu telemea

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Covrigei de casa cu telemea Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Da, nu au forma de covrigei, eu i-am facut in forma de floarealt

pentru ca nu am avut forma de taiat covrigei.

Insa, va asigur ca sunt minunati! Si ca se fac foarte simplu.

Ingrediente:

400 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

250 g unt 80-82% grasime, la temperatura camerei

3 galbenusuri

1 lingura cu untura (da fragezimea)

200 g telemea rasa fin (sa fie o telemea sarata, cu un gust pregnant)

o priza de sare (nu forarte mult, e sarata si telemeaua)

1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

1 ou pentru uns pe deasupra

seminte pentru presarat (susan, mac, chimen), parmezan ras (daca doriti)

 

Toate ingredientele si pun intr-un vas in ordinea enumerata, toate odata, le framantati rapid cu mana pana nu se mai lipeste aluatul de miaini.

lasati 15-20 minute la rece pana incalziti cuptorul.

Se coc circa 15-17 minute la 170 grade Celsius, pana se auresc usor (nu foarte mult).

Cand se racesc devin fragede.

Pofta buna!

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions