Acasă Reţete Aperitive / Salate Biscuiti aperitiv cu cascaval
Biscuiti aperitiv cu cascaval Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta a fost trimisa de catre Dolha Adela, fotografia ii apartine. alt

Cand sunt calzi sunt moi, dupa racire devin usor crocanti.

Doamna Dolha ne sfatuieste sa facem cate 2 portii o data,

sunt foarte gustosi si se mananca repede.

Ingrediente:

1 ou

100 g cascaval ras

100 g unt moale

130-140 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

1/2 lingurita boia de ardei dulce

1/2 lingurita seminte de chimen

un varf de lingurita piper

un varf de lingurita sare

Se bate oul intr-un vas si se amesteca pe rand toate ingredientele, mai putin premixul care se pune treptat, in timp ce se amesteca restul ingredientelor.

Va opriti din adaugat premix cand aluatul este moale, dar nu foarte lipicios. In reteta trimisa scrie 150 g premix, insa la prima proba nu mi-a placut cum au iesit, prea inacaciosi... parerea mea ca va opriti la circa 130 g premix.

Se pune aluatul intr-o punga si se da la frigider pentru o ora, apoi se intinde in foaie de 4-5 mm grosime, pe masa pudrata cu premix.

Se decupeaza cu forma pentru biscuiti si se coace la 180 grade Celsius pentru 12-max 13 minute.

Pofta buna!

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions