Chec aperitiv - reteta trimisa de Dolha Adela Imprimare
Scris de Gabriela Man   

Reteta este trimisa impreuna cu fotografia prepratului final dealt

catre o consumatoare fidela a premixurilor

"Dr. Man - slabesti mancand", Dolha Adela.

Checul poate fi consumat caldut sau rece, taiat felii.

Ingrediente:

5 oua

5 linguri smantana

5 linguri premix pentru patiserie "Dr. Man" (100 g)

300 g sunca sau salam taiat cubulete

2 ardei grasi taiati cubulete

1 gogosar taiat cuburi

cascaval taiat cubulete - facultativ

patrunjel verde tocat

condimente: sare, piper

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile, apoi smantana. Se adauga premixul si se amesteca usor cu paleta de patiserie, cu miscari verticale, pana la incorporarea premixului.

Se adauga sunca (salamul), ardeii, gogosarul, cascavalul (daca puneti), patrunjelul, se mai condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se coace in tava de chec la foc potrivit (175 grade Celsius) circa 45 minute.

Pofta buna.