Acasă Reţete Aperitive / Salate Paste cu creveti si mazare - reteta de post

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Paste cu creveti si mazare - reteta de post Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Un preparat spectaculos de aromat, gustos etc etc  alt

Rapid si simplu de executat. De efect, poate fi un preparat de baza la o cina cu prietenii, o cina romantica sau pur si simplu cand doriti sa va rasfatati.

Reteta este preluata de aici.

 

Ingrediente (pentru 3 persoane):

250 g taiteti de casa de post din premix patiserie(sau cu ou,daca nu tineti post), reteta aici

250-300 g creveti decorticati

200 g mazare congelata

1 esalota tocata marunt

2 catei de usturoi tocati marunt

4-5 linguri lapte de cocos (daca nu tineti post - 2 linguri smantana 15% nefermentata) - insa laptele de cocos merge fantastic la preparatele din fructe de mare

2-3 linguri ulei de masline, rapita sau in amestec

1 lingurita turmeric

1/4 lingurita boia dulce

putin chilli daca doriti si picante

piper negru proaspat rasnit

2 linguri patrunjel verde tocat marunt

 

Fierbeti pastele in apa cu sare.

Puneti uleiul la incins, adaugati esalota, la un minut adaugari usturoiul si condimentele- lasati cu o lingurita de apa 1-2 minute la calit. Puneti apoi crevetii, lasati 2 minute, amestecand cu spatula. Adaugati apoi mazarea si laptele de cocos amestecat cu 2 linguri din apa in care au fiert pastele. 

Lasati pe foc 5-6 minute, pana scade lichidul. La sfarsit adaugati pastele fierte peste creveti, acoperiti si lasati sa se intrepatrunda aromele 5 minute.

Divin!

Pofta buna!

 

 

 

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions