Briose sarate |
Scris de Gabriela Man |
Extrem de simplu de preparat, gustoase si satioase, pot reprezenta o gustare ideala in pachetelul pentru scoala si birou. Reteta este o adaptare dupa deja cunoscutele "briose Mazilique".
Aluat:
3 oua 175 g premix patiserie "Slabesti mancand" 150 g unt moale 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 linguri vin alb sau apa sare, piper, boia Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu mixerul la viteza mare circa 4-5 minute.
Umplutura: 100 g sunca curcan taiata cuburi 100 g cascaval taiat cuburi 1 ardei capia mai micut, taiat cubulete 1 ceapa verde, taiata marunt 1 legatura patrunjel sau/si marar
Dupa ce mixati ingredientele pentru aluat, adaugati ingredientele pentru umplutura, amestecati cu grija cu o spatula. Puneti in formele de briose, in care ati pus hartiute speciale. Coaceti in cuptorul incins la 175 grade Celsius, circa 35-40 minute. Pofta buna! |