Acasă Reţete Aperitive / Salate Pastă de năut (năut frecat)

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Pastă de năut (năut frecat) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

300 g năut
1 ceapă mică tocată mărunt
1-2 căţei usturoi (facultativ); puteţi folosi doar ceapă, doar usturoi sau le puteţi folosi combinate
3 linguri ulei de măsline
2 linguriţe pastă de susan – facultativ
Puţină zeamă de lămâie - facultativ
Sare

Lăsaţi năutul la înmuiat câteva ore bune (sau de seara până a doua zi). Aruncaţi apa în care a stat la înmuiat şi puneţi-l la fiert (fără sare!) până se înmoaie foarte bine (fierbe cam o oră).

Îl mixaţi la blender cu restul ingredientelor, adăugând şi puţin din apa în care a fiert. Îl dregeţi la sfârşit cu sare.

Poate fi folosit atât pe post de aperitiv, cât şi pe post de garnitură la friptură (miel, porc).

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions