Acasă Reţete Aperitive / Salate Salată de fasole roşie cu ceapă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Salată de fasole roşie cu ceapă Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

SALATĂ DE FASOLE ROŞIE CU CEAPĂ

(din "Salate pentru 4 anotimpuri", colecţia "Practic in bucătărie")

 

300 g fasole roşie boabe

3 căţei de usturoi

1 ceapă roşie sau albă

3 linguri ulei de măsline extravirgin

2 linguri oţet

1 legătură pătrunjel

sare, piper

 

* Fierbeţi fasolea.

* După ce fasolea a fiert, o scurgeti bine de apă şi cât e fierbinte adăugaţi: ceapă tăiată peştişori, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat, ulei şi oţet.

* Potriviţi de sare şi piper.

 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions