Scris de Gabriela Man
|
Alimente cu indice glicemic mediu
* Orezul Basmati (brun sau alb) poate fi consumat în asociere cu grăsimi. Ananas proaspăt | Orez complet brun | Batoane energetice de cereale (fără zahăr) | Orz | Bulgur (cuşcuş din grâu, fiert) | Ovăz | Caise uscate | Pâine 100% integrală din maia pură | Cartofi dulci | Paste integrale (fierte al dente) | Cereale complete (fără zahăr) | Piure de susan -tahin | Cicoare (băutură) | Prune uscate | Cuşcuş integral (griş integral) | Secară (faină sau pâine) | Fulgi de ovăz, orz, grâu, hrişcă, secară | Smochine uscate | Hrişcă | Spaghete al dente (fierte 5 min.) | Kiwi | Struguri | Lactoză | Suc de afine roşii (fără zahăr) | Lapte de cocos | Suc de ananas (fără zahăr) | Litchi (fruct exotic, proaspăt) | Suc de grepfrut (fără zahăr) | Macaroane din grâu dur | Suc de mere (fără zahăr) | Mango | Suc de portocale (fără zahăr) | Muesli (fără zahăr) | Surimi | Nuci de cocos | Unt de arahide fără adaos de zahăr | Orez basmati brun* | Wasa pesmeţi sub 24% fibre | Orez basmati alb* | |
|