Acasă Metoda Indicii glicemici Indici glicemici medii
Indici glicemici medii Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Alimente cu indice glicemic mediu

 * Orezul Basmati (brun sau alb) poate fi consumat în asociere cu grăsimi.

 

 

Ananas proaspăt Orez complet brun
Batoane energetice de cereale (fără zahăr) Orz
Bulgur (cuşcuş din grâu, fiert) Ovăz
Caise uscate Pâine 100% integrală din maia pură
Cartofi dulci Paste integrale (fierte al dente)
Cereale complete (fără zahăr) Piure de susan -tahin
Cicoare (băutură) Prune uscate
Cuşcuş integral (griş integral) Secară (faină sau pâine)
Fulgi de ovăz, orz, grâu, hrişcă, secară Smochine uscate
Hrişcă Spaghete al dente (fierte 5 min.)
Kiwi Struguri
Lactoză Suc de afine roşii (fără zahăr)
Lapte de cocos Suc de ananas (fără zahăr)
Litchi (fruct exotic, proaspăt) Suc de grepfrut (fără zahăr)
Macaroane din grâu dur Suc de mere (fără zahăr)
Mango Suc de portocale (fără zahăr)
Muesli (fără zahăr) Surimi
Nuci de cocos Unt de arahide fără adaos de zahăr
Orez basmati brun* Wasa pesmeţi sub 24% fibre
Orez basmati alb*  

 

 
Copyright © 2025 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions