Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Trufe de ciocolata neagra Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta este preluata de aici, sunt si fotografii din diferite etape ale prepararii. alt

Insa este oricum foarte simpla. Ce va prezint acum este jumatate de portie, au iesit 24 de bucati si am adaptat-o putin - am adaugat fructoza deoarece am folosit ciocolata 85% cacao si alune maruntite.

 

Ingrediente:

225 g ciocolata >70% cacao (eu am folosit 85% cacao)

1 galbenus

Citeşte mai mult...
 
Batoane energizante (se pot consuma si in etapa de slabire) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am conceput aceasta reteta ca si alternativa la acele batoane asa zis "pentru slabit", energizante etc. alt

Nu agreez deloc ideea de a consuma acele produse. Daca veti avea curiozitatea sa cititi ingredientele, veti constata ca o parte dintre acestea nu au ce cauta intr-un produs natural, sau pentru slabit!

Cantitatile sunt pentru 12 batoane, un baton poate constitui o gustare intre mese sau chiar o masa. In cura de slabire nu se poate consuma mai mult de 1 baton/zi in conditiile in care au fost respectate mesele principale. Mai multe detalii pot da la sedintele de consiliere de la cabinet, in functie de starea generala a pacientului. :)

Citeşte mai mult...
 
Chifle Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

La cerere, reteta de chifle :)  

Ingrediente:

500 g premix pt paine "slabesti mancand"
400-425 ml apa calduta
1 plic drojdie uscata Pakmaya (10 g)
1 lingurita fructoza
1 lingura ulei de masline extravirgin
1-1,5 lingurite sare de mare


Dizolvati drojdia in 2-3 linguri apa calduta, impreuna cu lingurita de fructoza; lasati 5 minute sa dospeasca.

Citeşte mai mult...
 
Fursecuri Luciana Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta o am de la o prietena draga.      alt

Eu nu stiam sa fac fursecuri nici pe vremea cand preparam deserturi cu faina alba, asa ca m-am cam ferit de aceasta categorie de dulciuri. 

Insa acestea se prepara foarte usor si sunt grozav de gustoase!

Citeşte mai mult...
 
Prajitura Ancuta Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am numit prajitura dupa numele prietenei care mi-a dat reteta :) .alt

E o prajitura cu crema ganache, ornata cu frisca si ciocolata rasa, forate usor de preparat.

Ingrediente (pentru o tava mare):

Blat:

8 oua

Citeşte mai mult...
 
Copyright © 2015 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions