Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Paratha (lipii indiene) cu legume Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Minunate!                                                                             alt

Pot fi servite reci sau calde cu cas,cascaval,feta,  cu castraveciori murati (sau sos de iaurt) sau pur si simplu cu unt. 

Se pastreaza moi si dupa racire.

Reteta am preluat-o de aici. Intrati sa vedeti procesul prepararii, sunt fotografii facute pas cu pas. Practic aluatul poate fi facut cu orice fel de legume, eu am

Citeşte mai mult...
 
Ciocolata de post cu nuca de cocos Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Ciocolata de casa, de post si fara fierbere (doar incalziti untul de cacao sau de cocos).  alt

Reteta am preluat-o de aici, insa am adaptata-o putin in functie de gustul meu. 

Am folosit unt de cacao, deoarece untul de cacao are temperatura de topire mai mare decat cel de cocos, astfel ca nu e nevoie sa tineti ciocolata in frigider. Si mie imi place mai mult consistenta mai cremoasa pe care o da untul de cacao retetelor cu ciocolata.

Citeşte mai mult...
 
Paste cu creveti si mazare - reteta de post Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Un preparat spectaculos de aromat, gustos etc etc  alt

Rapid si simplu de executat. De efect, poate fi un preparat de baza la o cina cu prietenii, o cina romantica sau pur si simplu cand doriti sa va rasfatati.

Reteta este preluata de aici.

 

Ingrediente (pentru 3 persoane):

250 g taiteti de casa de post din premix patiserie(sau cu ou,daca nu tineti post), reteta aici

Citeşte mai mult...
 
Tăieţei de casă Imprimare Email
Scris de Administrator   

Va prezint cele doua retete de taitei pe care le folosesc eu: taitei cu ou sau taitei de post.

Se pot face si manual, dar si la masina de facut paste.

Valabil pentru ambele retete, cum procedez eu ca sa economisesc timp: dupa ce se odihneste aluatul, il tai in portiuni mai mici; apoi intind fiecare portiune foaie subtire, o infainez bine si pe o parte si pe cealalta, o fac rulou si o tai feliute (groase in functie de cat doresc sa fie taiteii de lati); apoi acopar cu faina feliile obtinute si incep sa le "vantur" usor, le rasfir cu degetele - faina va desprinde acelel felii in taitei :) .

 

TĂIEŢEI DE CASĂ CU OU

5 ouă cu un total de 260 g (cântăriţi ouăle întregi, înainte de a le sparge)

Citeşte mai mult...
 
Ingrediente si valori nutritionale premixuri Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Ingrediente pentru premixuri paine si patiserie:

- faina de grau macinis total

- proteine de soia

- soia

Citeşte mai mult...
 
Copyright © 2015 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions