Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Pasta de naut cu avocado Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O combinatie exotica si fina, pasta de naut cu avocado o folosesc pentru uns bruschete.

Ingrediente:

1 avocado copt

125-150 g naut fiert (daca va place aroma mai intensa de avocado, puneti doar 125 g naut)

2 catei usturoi

Citeşte mai mult...
 
Briose lava cake Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O reteta la care am avut mai multe surse de inspiratie. Se face foarte rapid, e usor de preparat si ies niste briose senzationale.

Puteti sa le lasati cu interiorul lichid, cu interior mai vascos (depinde de timpul cat le coaceti).

Ingrediente pentru 12 bucati:

4 oua

Citeşte mai mult...
 
Prajitura Rudi Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Prajitura Rudi este o reteta clasica, veche. Insa, grozav de aromata si foarte rapid de preparat.

Ingredientele sunt pentru o tava de 25x25 cm, puteti folosi si alte dimensiuni, in principiu sa aveti o suprafata asemanatoare.

Ingrediente blat:

350 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

Citeşte mai mult...
 
Tarallini - covrigei italienesti Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Tarallini sunt niste covrigei italienesti, un fel de gustarele sarate. Reteta si fotografia au fost trimise de Florela Amalia, o clienta a premixurilor "Dr. Man".

Ingrediente pentru circa 100 bucati:

500 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

125 g ulei de masline

200 ml vin alb sec

10 g sare

Citeşte mai mult...
 
Tort cu crema de mango si ciocolata alba Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Un tort exotic, cu o textura usoara. Simplu de preparat, insa migalos.

L-am facut intr-o forma cu diametrul de 22 cm, reteta originala era pentru 24 cm (gasiti reteta aici).

Ingrediente blat:

6 oua

150 g fructoza

2 linguri cacao

110 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

putina sare

Amestecati premixul cu cacaoa. Bateti spuma albusurile cu un praf de sare; cand spuma este foarte tare, adaugati fructoza in 3-4 transe, mixand bine de fiecare data. Adaugati galbenusurile si mixati sa se omogenizeze. Puneti premixul si amestecati usor, cu o paleta de patiserie. Coaceti la 160 grade Celsius timp

Citeşte mai mult...
 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions