Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Zacusca de vinete Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Zacusca de vinete - conserva de toamna pe care totialt

o indragim.

Reteta aceasta o fac de ani buni, iese grozav de

gustoasa.

Eu combin ardeii kapia cu ardei gogosari.

Ingrediente:

3 kg de vinete

2 kg ardei kapia, gososari sau amestec

1,5 kg ceapa

Citeşte mai mult...
 
Harissa - pasta de ardei iuti Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Harissa este o pasta de ardei iute care se prepara inalt

tarile din zona Africii de Nord, precum Alger, Maroc

si Tunisia. Gustul este dulce acrisor si este extrem de

picanta! Insa mie personal mi se pare delicioasa!

O puteti consuma ca atare, bucatele de lipii e care le

ungeti putin cu aceasta pasta, o puteti asocia la o

friptura , fie varianta simpla, fie in combinatie cu

maioneza (iese un sos picant).

Reteta am preluat-o de aici.Intrati si in link, e video cu prepararea si va poate fi foarte util.

Puteti sa o faceti doar din ardei iute, insa combinatia

cu ardei kapia mai ia din iuteala.

Citeşte mai mult...
 
Salsa de avocado si mango Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Aromata si racoroasa, poate fi consumata sub forma dealt

salata aperitiv, sau poate fi o garnitura la peste, carne

de pui, carne de vita.

Ingrediente pentru 2 portii:

1 mango copt, taiat cubulete

1 avocado taiat cubulete

1 ceapa rosie micuta

2-3 linguri frunze de patrunjel sau de coriandru, tocate

1-2 linguri zeama de limeta sau de lamaie

1-2 linguri ulei de masline extravirgin

sare

Se amesteca toate, dregeti cu zeama de limeta, sare si ulei. Lsati 15-20 minute la rece, inainte de servire.

Pofta buna!

 
Salsa de mango Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O garnitura exotica care merge extraordinar cu peste, maialt

ales la gratar, sau care poate fi consumata ca atare,

ca o salata aperitiv.

Delicioasa, aromata si racoroasa.

Pentru 2 portii:

1 mango maricel, copt bine

1/2 ardei gras rosu (eu am pus ardei kapia)

1/2 ardei iute verde

1/2 ceapa rosie micuta sau 1 ceapa verde

patrunjel verde sau coriandru verde, circa 2 linguri

de frunze tocate marunt

Citeşte mai mult...
 
Tort cu trei feluri de ciocolată Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

TORT CU 3 FELURI DE CIOCOLATĂ

(formă cu diametrul de 26 cm)alt

Reţetă adaptată după reţeta publicată de Ioana

Iordache în GoodFood (noiembrie 2006)

BLAT

4 ouă

3 linguri fructoză (65 – 70 grame)

3 linguri mix patiserie “Slăbeşti mâncând” (70 grame)

1 lingură cu vârf cacao (20 grame)

1 vârf de cuţit bicarbonat de sodiu

1 praf de sare

Citeşte mai mult...
 
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions