Scris de DrMan
|
Duminică, 16 Aprilie 2023 15:09 |
E absolut delicioasa. Am incercat mai multe retete, in final m-am hotarat ca aceasta este cea mai buna. A fost preluata de aici, insa am modificat-o pentru a fi dietetica. In plus, am adaugat mai multe alune, am pus 200 g in loc de 150, cat spunea reteta originala. Am cautat o reteta buna ca sa o prepar in casa deoarece nu am mai gasit in comert varianta pe care o agream, ulterior a mai
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de DrMan
|
Miercuri, 29 Mai 2024 11:00 |
Reteta aceasta este o combinatie intre Tarta cu lime si lapte condensat si ceea ce am considerat eu ca ar trebui modificat dupa prima incercare. Mie crema doar cu lapte condensat si frisca mi s-a parut ca e cam prea dulce, motiv pentru care la a doua incercare am adaugat si mascarpone. Tarta a iesit impecabila in varianta cu mascarpone, fix ce mi-am dorit - nu excesiv de dulce, cu o crema fina, dar ferma. Daca intrati pe linkul pus in prima propozitie, veti ajunge la reteta de unde m-am inspirat, puteti incerca si acea varianta, eu o sa o scriu pe cea modificata de mine.
Ingrediente pentru o forma de 24 cm
Aluat:
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Marţi, 21 Mai 2024 17:44 |
Se prepara foarte simplu si iese mult mai bun decat orice varianta din comert! Nu este reteta clasica, dar se face rapid si mie mi s-a parut ca a iesit mai spumos decat asa cum il preparam inainte( cu ficateii si ceapa calite etc - varianta cea mai des intalnita). Am preluat reteta de aici.
Din cantitatile de mai jos mie mi-au iesit 4 borcanase de 400 ml. Puteti sa pastrati pate-ul la frigider pana la 2 saptamani, in borcanasele in care au fiert, atata timp cat nu le-ati deschis capacele. Dupa deschidere, continutul trebuie consumat in maxim 2 zile.
|
Citeşte mai mult...
|
Placinte din aluat cu apa minerala |
|
|
|
Scris de DrMan
|
Miercuri, 15 Mai 2024 19:25 |
Primul aluat de placinte, din tot ce am incercat pana acum, pe care l-am intins fara probleme! Iar placintele au iesit moi, cu foite, o minune! Am publicat reteta la categoria "Aperitive" deoarece tocmai ce am mai facut o tava cu umplutura de branza sarata cu cozi de ceapa verde si marar, dar merg perfect si umpluturile dulci.
Sunt de fapt doua ponturi care fac acest aluat senzational:
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |