Acasă Acasă
Bun venit! - Slăbeşti Mâncând
Si noi ce apa mai bem....ca sa slabim?! PDF Imprimare Email
Scris de DrMan   
Joi, 16 Mai 2024 06:52

Am pus titlul acestui articol pornind de la titlul cartii Dlui Prof. Mencinicopschi, " Si noi ce mai mancam....ca sa slabim?". In diete, cea mai frecventa greseala e acea de a pune accent pe alimente si a neglija complet apa bauta. In conditiile in care, daca dieta este corect constituita si incepem sa topim grasime, avem nevoie de apa ca de aer, apa este necesara pentru a ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor rezultate in procesul de topire a tesutului gras!

Voi structura tema pe puncte, e un subiect foarte complex acesta al apei pe care o consumam. Nu o sa ma refer doar la apa consumata in regimurile de slabire, pentru ca e imperios necesar sa ne hidratam corect in fiecari zi a vietii noastre, dar voi preciza care sunt beneficiile hidratarii corecte si pe acest caz particular, al slabirii.

1. Tesutul gras este groapa noastra de gunoi, cand organismul nu stie ce sa faca cu anumite deseuri, toxine - le "arunca" si le depoziteaza in tesutul gras. Cand incepem sa slabim, topim tesut gras si aruncam din nou in

Citeşte mai mult...
 
Coji pentru eclere si choux-uri PDF Imprimare Email
Scris de DrMan   
Luni, 26 Februarie 2024 06:59

Din toate sursele pentru aluaturi de eclere si gogosele choux, reteta Jamilei pot sa va spun ca e cea mai usoara, spornica si gogoselele ies cele mai minunate! O gasiti pe canalul ei, la "Eclere pas cu pas".

Umflate, cu gol in interior, uscate bine, dar nu arse - 16 gogosi pentru eclere de marime medie( 20 daca le-am facut mai micute).

Citeşte mai mult...
 
Chifle fara framantare PDF Imprimare Email
Scris de DrMan   
Miercuri, 21 Februarie 2024 06:48

Va voi prezenta doua tipuri de chifle fara framantare, ambele retete sunt preluate si adaptate de la Chef Nicolaie Tomescu. Linkurile spre retete: "Chifle cu lapte fara framantare" si "Chifle pentru burgeri fara framantare".

Chiflele pentru burgeri folosesc ca lichid un amestec de lapte si apa, chiflele obisnuite folosesc doar lapte. Ambele aluaturi contin unt topit. Ambele tipuri de chifle au un gust senzational, prima data cand le-am copt am mancat chiflele goale, atat sunt de gustoase. Cele peprarate cu lapte fara adaos de apa au gust ca de cornuri pentru micul dejun.

Citeşte mai mult...
 
Scaderea indicelui glicemic la deserturi si aluaturile pentru paine PDF Imprimare Email
Scris de DrMan   
Miercuri, 21 Februarie 2024 05:47

Amestecurile de fainuri pe care le-am brevetat au fost concepute de mine pentru a obtine cu ele preparate alimentare cu indice glicemic scazut. Indice glicemic scazut inseamna un efect scazut pe glicemia postprandiala( glicemie postprandiala inseamna valorile glicemiei dupa consumul unei mese, gustari).

O glicemie postprandiala scazuta inseamna un nivel de insulina scazut. Insulina este in primul rand hormonul care introduce in celulele organismului glucoza rezultata dupa o masa. Daca celulele noastre prezinta rezistenta la actiunea insulinei de a introduce glucoza in ele( asa numita insulinorezistenta), doar o parte din glucoza rezultata dupa o masa intra in celule, pentru a fi arsa pe post de combustibil, restul este transformata in grasime. Pentru ca

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions