Scris de Gabriela Man
|
Orice reteta clasica pentru orice tip de preparat poate fi adaptata astfel ca aceasta sa devina preparat cu incarcatura glicemica scazuta.
Asa procedez si eu, toate retetele de pe site sunt la baza retete clasice.
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de DrMan
|
Se prepara foarte simplu si iese mult mai bun decat orice varianta din comert! Nu este reteta clasica, dar se face rapid si mie mi s-a parut ca a iesit mai spumos decat asa cum il preparam inainte( cu ficateii si ceapa calite etc - varianta cea mai des intalnita). Am preluat reteta de aici.
Din cantitatile de mai jos mie mi-au iesit 4 borcanase de 400 ml. Puteti sa pastrati pate-ul la frigider pana la 2 saptamani, in borcanasele in care au fiert, atata timp cat nu le-ati deschis capacele. Dupa deschidere, continutul trebuie consumat in maxim 2 zile.
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Ca sa fiu cinstita cu voi, am descoperit abia in aceasta toamna aroma extraordinara a dovleacului placintar copt si preparat sub diverse forme. In copilarie, mama si bunica foloseau dovleacul turcesc pentru placinte sau pentru coacere simpla, presarat cu putin zahar si scortisoara. Insa, placintarul mi se pare mult mai aromat decat dovleacul turcesc.
Aceasta reteta am preluat-o si am adaptat-o de aici, se prepara rapid si rezultatul este o supa fina, delicata,
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
O garnitura exotica care merge extraordinar cu peste, mai
ales la gratar, sau care poate fi consumata ca atare,
ca o salata aperitiv.
Delicioasa, aromata si racoroasa.
Pentru 2 portii:
1 mango maricel, copt bine
1/2 ardei gras rosu (eu am pus ardei kapia)
1/2 ardei iute verde
1/2 ceapa rosie micuta sau 1 ceapa verde
patrunjel verde sau coriandru verde, circa 2 linguri
de frunze tocate marunt
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Am pus titlul acestui articol pornind de la titlul cartii Dlui Prof. Mencinicopschi, " Si noi ce mai mancam....ca sa slabim?". In diete, cea mai frecventa greseala e acea de a pune accent pe alimente si a neglija complet apa bauta. In conditiile in care, daca dieta este corect constituita si incepem sa topim grasime, avem nevoie de apa ca de aer, apa este necesara pentru a ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor rezultate in procesul de topire a tesutului gras!
Voi structura tema pe puncte, e un subiect foarte complex acesta al apei pe care o consumam. Nu o sa ma refer doar la apa consumata in regimurile de slabire, pentru ca e imperios necesar sa ne hidratam corect in fiecari zi a vietii noastre, dar voi preciza care sunt beneficiile hidratarii corecte si pe acest caz particular, al slabirii.
1. Tesutul gras este groapa noastra de gunoi, cand organismul nu stie ce sa faca cu anumite deseuri, toxine - le "arunca" si le depoziteaza in tesutul gras. Cand incepem sa slabim, topim tesut gras si aruncam din nou in
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |