Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Salsa de mango Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O garnitura exotica care merge extraordinar cu peste, maialt

ales la gratar, sau care poate fi consumata ca atare,

ca o salata aperitiv.

Delicioasa, aromata si racoroasa.

Pentru 2 portii:

1 mango maricel, copt bine

1/2 ardei gras rosu (eu am pus ardei kapia)

1/2 ardei iute verde

1/2 ceapa rosie micuta sau 1 ceapa verde

patrunjel verde sau coriandru verde, circa 2 linguri

de frunze tocate marunt

Citeşte mai mult...
 
Placinte cu spanac si feta Imprimare Email
Scris de DrMan   

Sunt delicioase, incredibil de bune. Iubesc aluatul acesta cu branza de vaci, este extrem de versatil, il putem folosi atat la umpluturi dulci, cat si la umpluturi sarate. Plus ca se face rapid si simplu, iar rezultatul e grozav.

Pentru o tava mare:

300 g branza de vaci grasa

300 g unt la temperatura camerei

300 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

1 lingurita sare

Citeşte mai mult...
 
Colac impletit pentru sarbatori Imprimare Email
Scris de DrMan   

Ce ar fi sarbatorile fara colacii traditionali ?! Colacul se face foarte simplu, iubesc sa-l modelez, gasiti pe internet o multime de filmulete cu modelarea colacilor. 

Din cantitatile de mai jos va iese un colac mare, cu un diametru de 28-30 cm (sau 2 mai micuti).

Ingrediente:

750 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

3 oua

Citeşte mai mult...
 
Supa crema de ciuperci cu usturoi negru Imprimare Email
Scris de DrMan   

Am descoperit de putin timp usturoiul negru si sunt extrem de incantata de gustul acestuia. Stiam despre calitatile lui extraordinare, net superioare usturoiului alb - contine de 5 ori mai multi antioxidanti, are toate proprietatile anbacteriene, antiparazitare, antifungice, intareste sistemul imunitar, reduce excesul de colesterol, reduce tensiunea arteriala - insa are calitatile usturoiului alb fara a avea intoleranta la digerare si fara a lasa miros puternic al respiratiei, ca acesta. Gustul este mai fin decat al usturoiului alb, cu o aroma usoara de prune si are o consistenta cremoasa - se pot face sosuri, tartine etc Se poate folosi in absolut orice preparat care necesita usturoi. Il consider o delicatesa.

Ingrediente pentru 4 portii:

Citeşte mai mult...
 
Paella cu fructe de mare Imprimare Email
Scris de DrMan   

De mult timp imi doream sa incerc sa gatesc paella cu fructe de mare, insa va marturisesc - imi era teama ca nu ma pricep la prepararea fructelor de mare proaspete (eu nu agreez consumul celor congelate, exista riscul sa fie alterate si recongelate). Astazi mi-am facut curaj, am purces la cumparaturi, am studiat internetul sa vad cum se curata calamarii si baby caracatitele (in copilarie mama nu m-a hranit cu fructe de mare :))) ).

Rezultatul e spectaculos! Paella isi merita renumele cu adevarat, este un preparat absolut delicios, aromat si aspectuos. Un fetival al simturilor! Va voi explica pas cu pas cum am procedat, presupun ca sunt persoane care, ca si mine, nu au experienta in prepararea fructelor de mare, insa daca respectam niste reguli simple, va iesi totul

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions