Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Chec ciocolatos de post Imprimare Email
Scris de DrMan   

E o prajiturica de post ciocolatoasa, cu consistenta unei brownie, umeda usor la interior, consistenta si aromata. Extrem de simplu de preparat, iar gustul e delicios (desi am fost destul de circumspecta initial, la vederea retetei).

Reteta a fost preluata si adaptata de aici.

Ingrediente:

250 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

Citeşte mai mult...
 
Frumusetea incepe din interior Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Frumusetea incepe in interior, e o realitate. Nu ma refer la altfrumusetea unui caracter cand spun aceasta, desi este un

aspect important si acesta, ma refer la faptul ca pielea reflecta

cel mai fidel starea de sanatate a noastra.

Un aspect tanar al pielii se pastreaza si se construieste in primul

rand cu ceea ce alegem sa mancam, si abia apoi este ajutat de

diverse creme si lotiuni mai mult sau mai putin scumpe...

Sunt persoane care constata caderi masive ale firelor de par in cursul unei cure de slabire. Ei bine, acela este semnul cel mai dramatic de atentionare a corpului ca ceea ce mancati

Citeşte mai mult...
 
Zacusca de fasole boabe Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

E o zacusca satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.alt

Ingrediente:

0,5 kg fasole boabe alba

1,5 kg gogosari sau ardei kapia

1 kg ceapa

0,5 l ulei rapita

0,5 litri suc de rosii 

piper macinat, foi de dafin, sare

Lasati fasolea sa se hidrateze de seara pana a doua zi.

Aruncati apa, o puneti la fiert. Lasati sa fiarba 2-3 minute,

apoi aruncati prima apa si o puneti din nou la fiert.

O fierbeti complet, apoi strecurati fasolea boabe. Jumatate

Citeşte mai mult...
 
Gulas de vita Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Un preparat traditionala din Ardeal, o minunatie.Eu am invatatalt

sa-l fac in cei 17 ani cat am stat la Cluj Napoca si il prepar i

ntotdeauna cu drag, imi aminteste de Clujul meu drag.

sa va rezervati cam 3 ore...atat dureaza sa faceti un gulas bun,

aromat, trebuie sa-l preparati la foc mic, ideal ar fi in ceaun,

afara, la foc de lemne.

Ingrediente pentru 4 portii:

600-700 g carne de vita (pulpa)

600 g cartofi mov

Citeşte mai mult...
 
Prajitura cu nuca si mascarpone Imprimare Email
Scris de DrMan   

Extrem, extrem de simplu de preparat si extrem, extrem de buna!

Reteta am preluat-o de aici, insa am modificat cantitatea de mascarpone la crema, mi s-a parut ca ar fi iesit mult prea putin crema dupa reteta originala.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions