Scris de DrMan
|
M-am indragostit de aluatul acesta! E pentru prima data cand mi-a iesit perfect blatul de pizza - crocant la suprafata, gust bun, copt cum trebuie. O minune de aluat despre care nici nu mi-as fi inchipuit ca se prepara atat de simplu!
Daca eu, care chiar nu sunt o maestra in ale bucatarie( sunt doar tipicara), am reusit sa il prepar, garantat si voi veti putea!
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
A inceput postul Pastelui si mi se pare util sa abordez un
subiect oarecum delicat: cura de slabire in aceasta perioada.
Din pacate, nu agreez ideea de a tine cura de slabire cu o
alimentatie total vegetariana, asa cum este cea din post
(nu putem lua in calcul dezlegarile la peste, discutam
acum despre un meniu diversificat necesar pentru o
perioada de minim 2 saptamani).
Motivele pentru care nu agreez ideea de slabire cu
regim vegetarian:
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Cea mai simpla reteta de saratele! De-a lungul timpului am avut mai multe tentative de a face saratele, dar m-am oprit la aceasta definitiv pentru ca ies minunat de gustoase. Am preluat si adaptat reteta de aici.
Eu le-am copt cu aparatul electric pentru saratele, dar ele pot fi coapte si la presa pentru aragaz.
Ingrediente pentru o portie:
300 g premix pentru patiserie "Dr. Man"
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de DrMan
|
Reteta este preluata si adaptata de pe blogul culinar al minunatei Mazilique, de aici. Cum spun mereu, aproape orice reteta poate fi adaptata astfel incat sa fie dietetica, trebuie doar sa inlocuim ingredientele "problema" (faina alba, zaharul, orezul obisnuit etc etc).
Mazilique are retete inedite, minunate.
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Este o salata foarte gustoasa si satioasa, poate fi chiar fel principal. Deoarece vinegreta folosita este cu mustar (nu e maioneza), poate fi consumata si in post, atunci cand e permisie la peste.
Ingrediente pentru 4 portii:
1 macrou afumat de 180-200 g
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |