Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Strudel - reteta care poate fi si de post Imprimare Email
Scris de DrMan   

Strudele cu mere cu un aluat tip foetaj extrem de usor de preparat si foarte rapid. Va dau si linkul d eunde am copiat si adaptat reteta, partea de formare a foitelor o puteti viziona in fotografiile de la reteta originala, adica aici.

Va trec reteta cu unt, dar in perioada postului o puteti prepara cu margarina, asa cum de altfel am facut si eu acum.

Strudelele nu vor creste, nu este un aluat care sa creasca la copt, insa se desface foarte frumos in foite dupa racire. Atentie, am observat ca este foarte gustos doar dupa racire totala ;)

Citeşte mai mult...
 
Frumusetea incepe din interior Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Frumusetea incepe in interior, e o realitate. Nu ma refer la altfrumusetea unui caracter cand spun aceasta, desi este un

aspect important si acesta, ma refer la faptul ca pielea reflecta

cel mai fidel starea de sanatate a noastra.

Un aspect tanar al pielii se pastreaza si se construieste in primul

rand cu ceea ce alegem sa mancam, si abia apoi este ajutat de

diverse creme si lotiuni mai mult sau mai putin scumpe...

Sunt persoane care constata caderi masive ale firelor de par in cursul unei cure de slabire. Ei bine, acela este semnul cel mai dramatic de atentionare a corpului ca ceea ce mancati

Citeşte mai mult...
 
Zacusca de fasole boabe Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

E o zacusca satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.alt

Ingrediente:

0,5 kg fasole boabe alba

1,5 kg gogosari sau ardei kapia

1 kg ceapa

0,5 l ulei rapita

0,5 litri suc de rosii 

piper macinat, foi de dafin, sare

Lasati fasolea sa se hidrateze de seara pana a doua zi.

Aruncati apa, o puneti la fiert. Lasati sa fiarba 2-3 minute,

apoi aruncati prima apa si o puneti din nou la fiert.

O fierbeti complet, apoi strecurati fasolea boabe. Jumatate

Citeşte mai mult...
 
Ossobuco milanez Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Ossobuco este un preparat simplu, din rasol de vita,alt

insa extrem de gustos. Incredibil de bun, la cat de

usor se prepara.

Ingrediente pentru 4 persoane:

4 felii groase de 4-5 cm de rasol de vita

2 catei de usturoi

1 ceapa mare

200 ml vin rosu sau alb ( e mai aromat cu un vin rosu)

2 morcovi medii

1 tija telina (sau o bucata radacina de telina)

3 linguri rosii decojite tocate

Citeşte mai mult...
 
Chec cu ciocolata si vin rosu Imprimare Email
Scris de DrMan   

Checul este un dulce foarte versatil, poate fi servit la mic dejun, dupa masa langa o cana de ceai sau poate fi pus in pachetelul pentru scoala al celor mici. Un chec se prepara foarte rapid, nu este o prajitura cu complexitate ridicata si se pastreaza proaspat mai multe zile.

Checul cu vin rosu si ciocolata este delicios, are o consistenta usor umeda, e ciocolatos si aromat. Din inredientele prezentate am facut 2 checuri mai micute, eu le-am copt in forma de hartie (aveam in casa). Reteta am preluat-o si adaptat-o de aici, in link aveti si video cu tehnica prepararii.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions