Scris de DrMan
|
Sunt absolut minunate aceste placinte coapte in tigaie. In afara de cartofi, ele mai pot fi umplute cu branza amestecata cu cozi de ceapa verde si marar, cu varza calita. Reteta am gasit-o aici, insa am folosit doar tehnica de impaturire si modelare, aluatul e cel de la lipiile turcesti, la care am adaugat bicarbonat de sodiu. E important sa intrati pe linkul reteti originale, pentru a vedea cum procedeaza autoarea.
Ingrediente pentru 6 bucati:
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Am pus acest titlu la articol pentru a va trezi curiozitatea, este
extrem de grav ce se constata in ultimii ani: marea majoritate
a romanilor sufera de deficienta grava de vitamina D, vorbim
de valori aflate la 30-50% din valoarea necesara
organismului pentru a functiona optim (optim este intervalul
30-100 ng/ml sange de 25 hidroxi vitamina D).
Chiar in practica mea la cabinetul de consultanta pentru
nutritie, unde in mod obligatoriu cer niste dozari de laborator, printre care si dozarea de vitamina D (intervine in
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Reteta am preluat-o si adaptat-o de aici, arata totul atat de bine incat mi-am zis ca e musai sa incerc si aceasta varianta de hummus. A iesit o minunatie de hummus, clar a devenit varianta mea preferata.
Ingrediente pentru 4 portii:
1 conserva de naut (240-250 g boabe fierte)- conserva in apa cu sare, fara conservanti
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de DrMan
|
La aceasta reteta merg taiteii de casa taiati lat, preparati cu patrunjel verde, gasiti reteta aici. Patrunjelul merge extraordinar de bine cu fructele de mare.
Este o reteta savuroasa, arata foarte bine si se face rapid.
Ingrediente pentru 2 portii:
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Reteta aceasta este o combinatie intre Tarta cu lime si lapte condensat si ceea ce am considerat eu ca ar trebui modificat dupa prima incercare. Mie crema doar cu lapte condensat si frisca mi s-a parut ca e cam prea dulce, motiv pentru care la a doua incercare am adaugat si mascarpone. Tarta a iesit impecabila in varianta cu mascarpone, fix ce mi-am dorit - nu excesiv de dulce, cu o crema fina, dar ferma. Daca intrati pe linkul pus in prima propozitie, veti ajunge la reteta de unde m-am inspirat, puteti incerca si acea varianta, eu o sa o scriu pe cea modificata de mine.
Ingrediente pentru o forma de 24 cm
Aluat:
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |