Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Muffins cu unt de arahide Imprimare Email
Scris de DrMan   

Briosele cu unt de arahide sunt minunate! au o textura si o aroma speciala. Reteta am preluat-o de aici.

Ingrediente pentru o tava cu 12 forme:

170 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

120 g unt de arahide

1 ou

Citeşte mai mult...
 
Substantele care accelereaza slabirea Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Toti cei care se afla intr-un proces de slabire se confrunta laalt

un moment dat cu perioada de stagnare - cantarul si

centimetrul nu mai vor sa se miste in jos.

Este normal ca la un moment dat sa apara o astfel

de perioada, daca dieta e condusa corect, aceasta perioada

va trece in scurt timp si arderea grasimilor se reia fara probleme.

Mai sunt persoane care au o viteza de slabire mai scazuta

decat ar fi normal, conform statusului general al acelei persoane,

sau tocmai din acest motiv (un caz frecvent este femeia aflata

la premenopauza sau menopauza) - si in acest caz putem utiliza diverse ponturi ca sa acceleram arderea grasimii.

Citeşte mai mult...
 
Biscuiti cu sunca si ceapa verde Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Biscuiteii acestia se prepara foarte simplu. In loc de ceapaalt

verde puteti folosi chives, are aroma mai fina.

Reteta am preluat-o si am adaptat-o de aici.

Ingrediente pentru 20 bucati:

100 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

100 g unt rece taiat cuburi

1 ou

30 g sunca taiata cubulete mici

cozile de la o ceapa verde mica, taiate marunt (sau chives)

sare (atentie ca e si sunca sarata)

busuioc uscat

0,5 lingurita praf de copt

un varf de cutit bicarbonat de sodiu

Citeşte mai mult...
 
Gulas de vita Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Un preparat traditionala din Ardeal, o minunatie.Eu am invatatalt

sa-l fac in cei 17 ani cat am stat la Cluj Napoca si il prepar i

ntotdeauna cu drag, imi aminteste de Clujul meu drag.

sa va rezervati cam 3 ore...atat dureaza sa faceti un gulas bun,

aromat, trebuie sa-l preparati la foc mic, ideal ar fi in ceaun,

afara, la foc de lemne.

Ingrediente pentru 4 portii:

600-700 g carne de vita (pulpa)

600 g cartofi mov

Citeşte mai mult...
 
Prajitura "Craiasa zapezii" Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

E o reteta veche, preluata din Ardeal. O faceau pentru petreceri, la sarbatori. E minunata. Are farmecul prajiturilor de casa.

Ingredientele sunt pentru o tava de 25x35 cm, dar eu am facut-o intr-o tava 21x31 cm si a iesit perfect.

Ingrediente blat:

6 albusuri

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions