Acasă
Slăbeşti Mâncând
Piept de rata cu portocale Imprimare Email
Scris de DrMan   

Va asigur ca aceasta reteta, care pare demna de un Chef, pe cat e de rafinata si delicioasa, pe atat e de simplu de preparat! si foarte rapida! Se poate prepara si cu piept de gasca, este la fel de fraged si de gustos.

Primisem un piept de rata intreg si, dupa ce am studiat cu atentie toate retetele de pe net, m-am apucat de gatit o compilatie din tot ce era prezentat la celebrul preparat cu portocale.

Citeşte mai mult...
 
Ingrijorator - cei mai multi romani au deficiente grave de vitamina D Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am pus acest titlu la articol pentru a va trezi curiozitatea, estealt

extrem de grav ce se constata in ultimii ani: marea majoritate

a romanilor sufera de deficienta grava de vitamina D, vorbim

de valori aflate la 30-50% din valoarea necesara

organismului pentru a functiona optim (optim este intervalul

30-100 ng/ml sange de 25 hidroxi vitamina D).

Chiar in practica mea la cabinetul de consultanta pentru

nutritie, unde in mod obligatoriu cer niste dozari de laborator, printre care si dozarea de vitamina D (intervine in

Citeşte mai mult...
 
Placinte taranesti cu branza si marar( cu maia) Imprimare Email
Scris de DrMan   

Am invatat in Ardeal sa fac aceste minuni culinare: placinte din aluat dospit, umplute cu un amestec de branza, cozi de ceapa verde si marar verde tocat, coapte pe plita. Pot fi umplute cu varza calita, cu piure de cartofi amestecat cu ceapa calita si boia dulce. Stiam reteta, insa le preparam cu drojdie.

In varianta de mai jos, am inlocuit drojdia de bere cu maia si rezultatul mi s-a parut fabulos! Oricum, toate aluaturile la care am inlocuit drojdia de bere cu maia au castigat un plus de aroma si savoare.

Ingrediente pentru 4 bucati cu un diametru de 20 cm:

Citeşte mai mult...
 
Tagliatelle verzi de casa cu creveti in sos de unt Imprimare Email
Scris de DrMan   

La aceasta reteta merg taiteii de casa taiati lat, preparati cu patrunjel verde, gasiti reteta aici. Patrunjelul merge extraordinar de bine cu fructele de mare.

Este o reteta savuroasa, arata foarte bine si se face rapid.

Ingrediente pentru 2 portii:

Citeşte mai mult...
 
Prajitura Rubin Imprimare Email
Scris de DrMan   

Aceasta este o alta reteta minunata preluata de la Chef Nicolaie Tomescu( vezi Prajitura Rubin) in care acesta a combinat aroma fisticului cu zmeura. Prima reteta de acest gen pe care am incercat-o a fost Tort Toulouse, un tort absolut senzational! Asa ca am vrut sa mai incerc si alte retete de deserturi cu unt de fistic, mai ales cand acesta e combinat cu zmeura.

Untul de fistic il prepar in casa, se gasesc in comert variante foarte ok, fara alte adaosuri in afara de fistic, insa iese la jumatate de pret preparat in casa. Dati click pe denumire( propozitia anterioara) si vi se deschide reteta de

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions