Scris de Gabriela Man
|
Reteta este preluata de aici, sunt si fotografii din diferite etape ale prepararii.
Insa este oricum foarte simpla. Ce va prezint acum este jumatate de portie, au iesit 24 de bucati si am adaptat-o putin - am adaugat fructoza deoarece am folosit ciocolata 85% cacao si alune maruntite.
Ingrediente:
225 g ciocolata >70% cacao (eu am folosit 85% cacao)
1 galbenus
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Reteta o am de la o prietena draga.
Eu nu stiam sa fac fursecuri nici pe vremea cand preparam deserturi cu faina alba, asa ca m-am cam ferit de aceasta categorie de dulciuri.
Insa acestea se prepara foarte usor si sunt grozav de gustoase!
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
Reteta este conceputa de mine.
Aveam niste piersici primite de la o prietena draga, din piersicul de acasa si m-am gandit ca s-ar potrivi perfect gustul acestora cu o crema fina de branza si un blat pufos.
E aspectuoasa si sub forma de tort.
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Am numit prajitura dupa numele prietenei care mi-a dat reteta :) .
E o prajitura cu crema ganache, ornata cu frisca si ciocolata rasa, forate usor de preparat.
Ingrediente (pentru o tava mare):
Blat:
8 oua
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
E o prajitura aspectuoasa si aromata - insa, datorita prezentei nucii de cocos si a branzei proaspete de vaci, recomand sa fie consumata mai rar - la o masa de duminica, de sarbatori etc.
Evident ca e un dulce potrivit pentru faza de intretinere.
Reteta e primita de la vecina mea de palier :)
Â
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |