Scris de Gabriela Man
|
O prajitura cu o combinatie interesanta: blat cu nuci si crema de branza, oua Â
si unt. O crema usoara, placuta....
Reteta am preluat-o si am adaptat-o de aici, insa am marit putin cantitatea
de fructoza si am redus cantitatea de branza de vaci.
Merita incercata.
Ingrediente:
Pentru blat:
6 albusuri
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Imi doream de mult sa gasesc o reteta buna de biscuiti petit beurre de casa.
Unul din deserturile mele preferate este salamul de biscuiti - iar de cand nu mai am cum produce biscuiti "slabesti mancand", evident ca nu am mai
preparat acest desert....
Se fac foarte simplu si sunt grozav de gustosi. Sunt mai gustosi decat cei din
comert si la voi acasa puteti sa-i preparati din ingrediente sanatoase, fara
emulgatori si mai stiu eu ce alte nenorociri....
Reteta am preluat-o de aici, e foarte bun blogul "Retete ca la mama" al Laurei
Laurentiu.
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
Imi place grozav de mult ciocolata facuta in casa!
In plus - avem posibilitatea de a controla ingredientele cu atentie, deci e o
varianta mult mai buna decat ciocolata din comert.
Daca adaugam fructe bogate in antioxidanti, obtinem un dulce sanatos si
gustos, mai ales ca si cacaoa este bogata in antioxidanti.
In plus, puteti inlocui o parte din cacao cu pudra de roscove (sau chiar total,
daca va place aroma) - un alt
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Racoros si aromat, reteta este preluata de aici.
Merge foarte bine la cafea, la un ceai.
Eu am facut o portie pe care am copt-o in 2 tavite mici de chec.
Ingrediente:
5 oua
220 g fructoza (90 g pentru galbenusuri, 130 g pentru albusuri)
5 linguri ulei rapita
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
Ciocolata de casa, de post si fara fierbere (doar incalziti untul de cacao sau de cocos).
Reteta am preluat-o de aici, insa am adaptata-o putin in functie de gustul meu.
Am folosit unt de cacao, deoarece untul de cacao are temperatura de topire mai mare decat cel de cocos, astfel ca nu e nevoie sa tineti ciocolata in frigider. Si mie imi place mai mult consistenta mai cremoasa pe care o da untul de cacao retetelor cu ciocolata.
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |