Scris de Gabriela Man
|
Amandiiinaaaa... prajitura regina a copilariei noastre :)ÂÂ
E o compilatie din mai multe retete, am ales ce a fost mai
bun de la fiecare reteta.
Singurul aspect dificil in preparare il reprezinta fondantul,
insa puteti foarte bine sa glazurati amandina cu un ganache
(vom trece ambele variante de glazura).
Reteta este pentru o tava de 37x27 cm.
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
E o prajitura cu gust delicat, fina, cu aroma exotica.Â
E usor de preparat, nu necesitati veleitati deosebite de
bucatareala :)
Eu am facut-o in tava 34x23 si am taiat-o apoi in patrate mici, de
o imbucatura.
Daca doriti un blat mai inalt, va sfatuiesc sa alegeti o tava mai mica.
Ingrediente:
1 cutie compot de ananas fara zahar sau 1 ananas mediu copt
6 oua
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
Ca si Lena, doamna minunata de pe al carei blog am preluat si ÂÂ
am adaptat reteta ( am preluat-o de aiciÂÂ ), spun: sunt printre cei
mai buni biscuiti pe care eu i-am mancat pana acum!
Au o textura extraordinara, un gust divin si se fac foarte simplu!
Â
Ingrediente:
150 g fulgi de ovaz (i-am tocat putin prin robot)
150 g seminte si nuci amestecate (eu am pus 50 g nuci, 50 g seminte de floarea soarelui si 50 g seminte de dovleac)
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Pe cat de simpli, pe atat de gustosi, de aromati.
Aluatul e cel de taitei de casa de post, la care se adauga sare.
Ingrediente:
100 g premix pentru patiserie
90 ml apa usor calduta, sa o simtiti la deget un pic peste temperatura corpului (la un 40 grade practic)
1 lingura ulei de masline sau de rapita
Inca cca 50-70 g premix pentru patiserie pentru framantat aluatul
un praf de sare
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
S-au umplut magazinele de biscuiti digestivi....
Problema e ca ar fi ok daca nu ar fi facuti din faina alba, daca nu
ar fi indulciti cu zahar si daca nu ar avea, mare parte din sortimente,
o serie intreaga de aditivi sintetici....
Asa ca, de ce sa nu ne facem in casa, sa fim siguri ca noi suntem cei
ce controlam calitatea ingredientelor ?!?
Reteta este foarte simpla si foarte rapida, am preluat-o de aici.
Ingrediente:
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |