Acasă
Slăbeşti Mâncând
Prajitura Sofia Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

E o reteta conceputa de mine, pentru aniversarea tatalui meu.alt

Nepotica mea mi-a spus sa-i dau numele ei, eu m-am

conformat, astfel ca azi va prezint prajitura "Sofia". :)

Este fina si aromata...minunata. Usor de preparat, chiar

rapid (cu totul mi-a luat maxim 1 ora jumatate).

Cantitatile sunt pentru o tava normala de prajitura.

Ingrediente si preparare blat:

5 oua

Citeşte mai mult...
 
Prajitura cu 2 blaturi Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta am preluat-o de aici, am fost atrasa de ideea combinatieialt

unui pandispan simplu cu un blat de bezea si crema de ciocolata.

Are savoarea si farmecul prajiturilor care se fac la tara de

sarbatori. V-o recoman, este mult mai simplu de preparat

decat ar parea la o prima citire si este foarte gustoasa.

Ingrediente pentru o tava mare, 40x28:

Pentru blatul de pandispan

4 oua

3 linguri fructoza (60 g)

4 linguri premix patiserie "Dr Man" (80 g)

Citeşte mai mult...
 
Prajitura cu zmeura si ciocolata Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta am preluat-o si am adaptat-o de aici. Insa vaalt

marturisesc ca am operat ulterior ceva modificari,

nu doar inlocuirea ingredientelor clasice cu varianta dietetica.

In reteta scire sa faci din pandispan 3 balturi separate, ei bine

a iesit mai pufos blatul daca am facut o singura bucata pe

care am taiat-o in 3. Am facut-o la o tava micuta, de 18x24, e

o prajitura satioasa, ies 12 bucati.

Ingrediente:

5 oua

4 linguri fructoza (80 g)

4 linguri premix patiserie "Dr. Man" (90 g)

1 lingura cacao (cernuta) - 20 g

Citeşte mai mult...
 
Prajitura cu branza de vaci si afine Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am primit niste afine de padure, aveam niste branza dealt

vaci in frigider....m-am gandit sa le transform intr-un desert. 

A iesit aromata, pufoasa, insiropata...

Ingredientele sunt pentru o tava mica de 18x24. 

Ingrediente:

3 oua

200 ml smantana pentru fisca (32% sau 35% grasime)

200 g branza de vaci

Citeşte mai mult...
 
Sufleu de zmeura (afine, mure, capsuni) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

E un desert rafinat, de efect, cu aer french :)alt

Aveam 3 albusuri la congelator si niste zmeura din piata,

reteta am gasit-o intr-o carte mai veche, asa ca m-am hotarat

sa ma aventurez.

Care e chestiunea cu sufleurile astea: trebuie aduse la masa

fierbinti, cand sunt umflate frumos, ele incep sa se aseze pe

masura ce se racesc. Deci, efectul e "wow" in primele minute.

Cu alte cuvinte, daca aveti musafiri la masa si vreti sa incheiati cu

un sufleu de fructe de padure, va sfatuiesc sa pregatiti amestecul de piure de fructe si budinca, sa aveti

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2025 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions