Scris de Gabriela Man
|
E o reteta conceputa de mine, pentru aniversarea tatalui meu.
Nepotica mea mi-a spus sa-i dau numele ei, eu m-am
conformat, astfel ca azi va prezint prajitura "Sofia". :)
Este fina si aromata...minunata. Usor de preparat, chiar
rapid (cu totul mi-a luat maxim 1 ora jumatate).
Cantitatile sunt pentru o tava normala de prajitura.
Ingrediente si preparare blat:
5 oua
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Reteta am preluat-o de aici, am fost atrasa de ideea combinatiei
unui pandispan simplu cu un blat de bezea si crema de ciocolata.
Are savoarea si farmecul prajiturilor care se fac la tara de
sarbatori. V-o recoman, este mult mai simplu de preparat
decat ar parea la o prima citire si este foarte gustoasa.
Ingrediente pentru o tava mare, 40x28:
Pentru blatul de pandispan
4 oua
3 linguri fructoza (60 g)
4 linguri premix patiserie "Dr Man" (80 g)
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
Reteta am preluat-o si am adaptat-o de aici. Insa va
marturisesc ca am operat ulterior ceva modificari,
nu doar inlocuirea ingredientelor clasice cu varianta dietetica.
In reteta scire sa faci din pandispan 3 balturi separate, ei bine
a iesit mai pufos blatul daca am facut o singura bucata pe
care am taiat-o in 3. Am facut-o la o tava micuta, de 18x24, e
o prajitura satioasa, ies 12 bucati.
Ingrediente:
5 oua
4 linguri fructoza (80 g)
4 linguri premix patiserie "Dr. Man" (90 g)
1 lingura cacao (cernuta) - 20 g
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Am primit niste afine de padure, aveam niste branza de
vaci in frigider....m-am gandit sa le transform intr-un desert.Â
A iesit aromata, pufoasa, insiropata...
Ingredientele sunt pentru o tava mica de 18x24.Â
Ingrediente:
3 oua
200 ml smantana pentru fisca (32% sau 35% grasime)
200 g branza de vaci
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de Gabriela Man
|
E un desert rafinat, de efect, cu aer french :)
Aveam 3 albusuri la congelator si niste zmeura din piata,
reteta am gasit-o intr-o carte mai veche, asa ca m-am hotarat
sa ma aventurez.
Care e chestiunea cu sufleurile astea: trebuie aduse la masa
fierbinti, cand sunt umflate frumos, ele incep sa se aseze pe
masura ce se racesc. Deci, efectul e "wow" in primele minute.
Cu alte cuvinte, daca aveti musafiri la masa si vreti sa incheiati cu
un sufleu de fructe de padure, va sfatuiesc sa pregatiti amestecul de piure de fructe si budinca, sa aveti
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |