Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Tarallini - covrigei italienesti Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Tarallini sunt niste covrigei italienesti, un fel de gustarele sarate. Reteta si fotografia au fost trimise de Florela Amalia, o clienta a premixurilor "Dr. Man".

Ingrediente pentru circa 100 bucati:

500 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

125 g ulei de masline

200 ml vin alb sec

10 g sare

Citeşte mai mult...
 
Prajitura Bounty Imprimare Email
Scris de DrMan   

Delicioasa, pe placul copiilor mai ales. Plus ca se prepara foarte simplu.

Grisul no carbs l-am cumparat de aici. Reteta am preluat-o si am adaptat-o de aici.

Ingrediente pentru o tava 25x25 cm:

Blat:

Citeşte mai mult...
 
Turmericul - condimentul magic Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Astazi am gatit, la cuptor, pui cu cartofi mov si, folosindalt

turmericul, mi-am dat seama ca eu nu v-am vorbit niciodata

de el pana acum.

O data ce l-ati incercat, va veti indragosti de el definitiv!

Veti ajunge sa il utilizati aproape in orice preparat....

Miracolul acestui praf galben-portocaliu consta nu

doar in aroma si savoarea lui, ci si in proprietatile

tamaduitoare de exceptie.

Turmericul este obtinut din radacina curcumei, i se

mai spune si "sofran indian". Aroma sa este fina, pare

Citeşte mai mult...
 
Chec aperitiv Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta aceasta minunata a fost preluata de aici de oalt

clienta a premixurilor "Dr Man", Doamna Madalina

Tanase. A avut amabilitatea sa trimita reteta si

fotografia cu preparatul pentru a o prepara si noi acasa,

ii multumim!

Ingrediente pentru o tava de cozonac:

6 oua

130-140 g premix pentru patiserie "Dr. Man" (la oua maricele

intra 140 g)

Citeşte mai mult...
 
Pui Kiev Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

PUi Kiev - un preparat (de fapt) din bucataria ruseascaalt

(se pare ca originile lui sunt la Moscova). Delicios,

nu mi-as fi inchipuit ca puiul capata asa o savoare de

la untul cu usturoi si patrunjel.

E foarte usor de preparat, reteta am preluat-o de

aici, este blogul lui Adriana Ionica, o specialista in

gastronomie. Va recomand sa intrati pe link pentru

a vedea fotografiile prepararii pas cu pas, e util mai

ales la etapa de confectionare a unui buzunaras in

pieptul de pui.

Ingrediente pentru 2 persoane:

50 g unt moale

2-3 catei de usturoi

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions