Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Pui Kiev Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

PUi Kiev - un preparat (de fapt) din bucataria ruseascaalt

(se pare ca originile lui sunt la Moscova). Delicios,

nu mi-as fi inchipuit ca puiul capata asa o savoare de

la untul cu usturoi si patrunjel.

E foarte usor de preparat, reteta am preluat-o de

aici, este blogul lui Adriana Ionica, o specialista in

gastronomie. Va recomand sa intrati pe link pentru

a vedea fotografiile prepararii pas cu pas, e util mai

ales la etapa de confectionare a unui buzunaras in

pieptul de pui.

Ingrediente pentru 2 persoane:

50 g unt moale

2-3 catei de usturoi

Citeşte mai mult...
 
Tort Kinder pingui Imprimare Email
Scris de DrMan   

O reteta simpla, dar delicioasa! Reteta am preluat-o de aici, insa am modificat cantitatea de crema, nu imi ajungea pentru forma de 24 cm (desi in reteta se spune aceeasi dimensiune...).

E practic singurul desert in care chiar putem folosi lapte la preparare, cel putin la etapa de pregatire a laptelui

Citeşte mai mult...
 
Ossobuco milanez Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Ossobuco este un preparat simplu, din rasol de vita,alt

insa extrem de gustos. Incredibil de bun, la cat de

usor se prepara.

Ingrediente pentru 4 persoane:

4 felii groase de 4-5 cm de rasol de vita

2 catei de usturoi

1 ceapa mare

200 ml vin rosu sau alb ( e mai aromat cu un vin rosu)

2 morcovi medii

1 tija telina (sau o bucata radacina de telina)

3 linguri rosii decojite tocate

Citeşte mai mult...
 
Turmericul - condimentul magic Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Astazi am gatit, la cuptor, pui cu cartofi mov si, folosindalt

turmericul, mi-am dat seama ca eu nu v-am vorbit niciodata

de el pana acum.

O data ce l-ati incercat, va veti indragosti de el definitiv!

Veti ajunge sa il utilizati aproape in orice preparat....

Miracolul acestui praf galben-portocaliu consta nu

doar in aroma si savoarea lui, ci si in proprietatile

tamaduitoare de exceptie.

Turmericul este obtinut din radacina curcumei, i se

mai spune si "sofran indian". Aroma sa este fina, pare

Citeşte mai mult...
 
Briose cu somon (sau cu sunca) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Briose aperitiv, minunate pentru o gustare sau un aperitiv.alt

Le puteti face si in forme micute de briose, pentru niste

amuse-bouche, genul de aperitive micute. Reteta am

preluat-o si adaptat-o de aici

Le puteti prepara si cu bucatele de sunca in loc de somon.

Ingrediente pentru o tava de 12 briose:

200 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

100 g cascaval ras mic (eu folosesc Gouda)

2 oua

250 g iaurt

5-6 linguri lapte (stiti deja, vegetal sau smantana nefermentata diluata cu apa)

200 g somon afumat

2-3 linguri marar tocat

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions