Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Gofre (vafe) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

gofreAm primit un aparat de facut gofre si am zis sa-l incerc.

Reteta e preluata si adaptata de pe gabrielaolteanu.blogspot.ro.

 

Aveti nevoie de:

2 oua

125 g unt la temperatura camerei

75 ml lapte (soia, migdale, smantana dulce diluata cu apa)

Citeşte mai mult...
 
Cheesecake cu lemoncurd Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta (si fotografia) sunt primite pe pagina alt

de nutritie de pe Facebook, Slabesti Mancand ,

de la o prietena a paginii, Doamna Anca Constantin.

E o prajitura spectaculoasa! Si ca aspect, si ca aroma

si savoare!

Din pacate, in prezent nu mai avem producator pentru

biscuitii "slabesti mancand", deci o serie de prajituri

care necesitau acesti biscuiti ca si ingredient trebuie

sa fie modificate cand le preparati: mergeti pe varianta

unui aluat pentru tarte sau a unui pandispan.

Reteta, redat exact asa cum am primit-o si eu cadou. 

Citeşte mai mult...
 
Fursecuri marocane - ideale si in etapa de slabire Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Aceste fursecuri se numesc ghriba si sunt preparate traditionale marocane. Am gasit reteta pe www.jamilacuisine.ro si am adaptat-o la regulile indicilor glicemici.

Au un indice glicemic foarte scazut datorita prezentei majoritare a fainii de susan (susan macinat) si a fainii de migdale, astfel ca pot fi consumate si in etapa de slabire (unde se consuma preponderent alimente cu indice glicemic foarte scazut). Sunt foarte usor de facut si gustoase, merita incercate.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Galuste cu prune Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

galusteSunt ani de cand nu am mai consumat galuste cu prune, un dulce care imi aduce aminte de copilarie. Motivul - aluatul traditional se face cu cartofi (interzisi), iar cartofii dulci (aceia de import, patatele) nu mi se pareau ca au suficient amidon ca sa lege compozitia.

Intr-un final m-am apucat, cu curaj si pofta mare de galuste cu prune, sa adaptez reteta. Mie imi place ce a iesit, insa e adevarat - se lucreaza destul de greu cu aluatul la modelarea galustelor. Eu zic ca sunt similare la gust celorlalte in proportie de 90%.

 

Citeşte mai mult...
 
Chec cu lamaie Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta este preluata de aici

http://www.jamilacuisine.ro/chec-cu-lamaie-reteta-video/

La acest link veti gasi clip video cu modalitatea de preparare. Va marturisec ca eu am schimbat un pic tehnologia, pentru a ma asigura ca iese pufos.

E un chec aromat si gustos. Sfat pentru a obtine coaja de lamaie (ca sa nu fie amara): puneti un vas cu apa la fiert; cand apa clocoteste, aruncati cate o lamaie in apa, lasati 10-15 secunde, apoi o scoateti si o puneti la racit; dupa ce s-a racit bine, radeti coaja.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions