Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Bomboane "Rafaello" Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta preluata si adaptata de la Jeni Stancu, Rm. Valcea.

 

bomboane_rafaelloIngrediente:

200 g unt 82% grasime

140 g fructoza pudra (fructoza macinata la rasnita de cafea)

100 g nuca de cocos

200 g lapte praf fara zahar

50 g alune de padure

1 capacel esenta de vanilie

cam 50-60 g nuca de cocos pentru ornat

 

Frecati spuma untul cu fructoza pudra si esenta de vanilie. Amestecati cu laptele praf si nuca de cocos.

Lasati circa 30-40 minute la frigider sa se intareasca putin (pentru a modela mai usor bomboanele).

Modelati bomboane, cu cate o aluna de padure intreaga la mijloc si le dati imediat prin nuca de cocos.

Pofta buna!

 
Biscuiţi cu ciocolată Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

La sugestia unei cititoare, care a încercat reţeta de Fursecuri cu ciocolată fără nucă şi a fost extrem de mulţumită de rezultat, am verificat această variantă propusă.

Vă propun această nouă reţetă, veţi obtine nişte biscuiţi fragezi şi gustoşi, foarte potriviţi pentru o siestă cu prietenele, alături de o cană de ceai aromat...

 

Ingrediente:

100 g unt la temperatura camerei

Citeşte mai mult...
 
Brioşe cu ciocolată Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reţeta adaptată după reţeta „Brioşe cu fructe” trimisă de Rodica Dirzu

240 g premix patiserie Slăbeşti Mâncând
1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
175 g fructoză
2 linguri cacao
80 g ciocolată > 70% cacao tăiată bucăţele

Citeşte mai mult...
 
Brioşe à la Mazilique - excepţionale! Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

E o reţetă extrem de simplu de preparat, ies nişte brioşe foarte pufoase şi gustoase!

Reţeta este preluată şi adaptată de către Carmen Deaconeasa din revista "Good Food", numărul din iunie 2009, pagina 86 (reţeta Cristinei Mazilu).

 

Ingrediente:

150 g unt topit la temperatura camerei

Citeşte mai mult...
 
Plăcintă cu mere (de post) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reţetă adaptată din cărticica „Prăjitura Draga mea”,alt

numărul din decembrie 2004, pagina 87

Tavă recomandată: 32 cm x 22 cm

Umplutura

1 kg mere pentru plăcintă

Scorţişoară după gust (1-2 linguriţe)

80-90 g fructoză

1 linguriţă de unt

Curăţaţi merele şi daţi-le pe răzătoarea mare. Stoarceti-le bine de suc şi

le puneţi la călit pe foc mic cu puţin unt, scorţişoară şi fructoză. Când s-au înmuiat uşor le lăsaţi deoparte la răcit.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 41 42 43 44 45 46 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions