Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Tarallini - covrigei italienesti Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Tarallini sunt niste covrigei italienesti, un fel de gustarele sarate. Reteta si fotografia au fost trimise de Florela Amalia, o clienta a premixurilor "Dr. Man".

Ingrediente pentru circa 100 bucati:

500 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

125 g ulei de masline

200 ml vin alb sec

10 g sare

Citeşte mai mult...
 
Muffins cu unt de arahide Imprimare Email
Scris de DrMan   

Briosele cu unt de arahide sunt minunate! au o textura si o aroma speciala. Reteta am preluat-o de aici.

Ingrediente pentru o tava cu 12 forme:

170 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

120 g unt de arahide

1 ou

Citeşte mai mult...
 
Cura de slabire in perioada postului Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

A inceput postul Pastelui si mi se pare util sa abordez unalt

subiect oarecum delicat: cura de slabire in aceasta perioada.

Din pacate, nu agreez ideea de a tine cura de slabire cu o

alimentatie total vegetariana, asa cum este cea din post

(nu putem lua in calcul dezlegarile la peste, discutam

acum despre un meniu diversificat necesar pentru o

perioada de minim 2 saptamani).

Motivele pentru care nu agreez ideea de slabire cu

regim vegetarian:

Citeşte mai mult...
 
Chec aperitiv Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Reteta aceasta minunata a fost preluata de aici de oalt

clienta a premixurilor "Dr Man", Doamna Madalina

Tanase. A avut amabilitatea sa trimita reteta si

fotografia cu preparatul pentru a o prepara si noi acasa,

ii multumim!

Ingrediente pentru o tava de cozonac:

6 oua

130-140 g premix pentru patiserie "Dr. Man" (la oua maricele

intra 140 g)

Citeşte mai mult...
 
Pui Kiev Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

PUi Kiev - un preparat (de fapt) din bucataria ruseascaalt

(se pare ca originile lui sunt la Moscova). Delicios,

nu mi-as fi inchipuit ca puiul capata asa o savoare de

la untul cu usturoi si patrunjel.

E foarte usor de preparat, reteta am preluat-o de

aici, este blogul lui Adriana Ionica, o specialista in

gastronomie. Va recomand sa intrati pe link pentru

a vedea fotografiile prepararii pas cu pas, e util mai

ales la etapa de confectionare a unui buzunaras in

pieptul de pui.

Ingrediente pentru 2 persoane:

50 g unt moale

2-3 catei de usturoi

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions