Acasă
Slăbeşti Mâncând
Cum sa scapati definitiv de celulita Imprimare Email
Scris de DrMan   

Lupta cu celulita este o constanta in viata femeilor, putine femei pot spune ca au invins celulita si se pot lauda cu coapse netede si fese fara aspectul de coaja de portocala...

 

Din pacate, cele mai multe actionati DOAR pe o directie si uitati (sau nu constientizati) ca celulita este urmarea a 3 tipuri de factori, care actioneaza simultan si se potenteaza reciproc. Celulita este urmarea alimentatiei nesanatoase (bogate in zahar, amidon nesanatos, prajeli, alcool, cafea etc), a dezechilibrelor hormonale (trebuie

Citeşte mai mult...
 
Midii Thai Imprimare Email
Scris de DrMan   

Midiile preparate astfel le-am mancat la o terasa din Vama Veche. Spun stil thai pentru ca acolo m-au dus cu gandul cand le-am gustat, spre bucataria thailandeza. Nu am indraznit sa cer bucatarului reteta, probabil nu mi-ar fi dat-o. Insa, am notat lista de ingrediente si am incercat sa o reproduc, folosindu-ma de cativa pasi generali de gatire a midiilor.

Prima data am facut-o fara piper roz, nu era trecut in lista de ingrediente. A doua oara, pentru ca mi-a sarit in ochi

Citeşte mai mult...
 
Cum sa mentineti colesterolul la valori optime Imprimare Email
Scris de DrMan   

Scriu acest articol deoarece consider ca sunteti de-a dreptul intoxicati cu o multime de inexactitati in legatura cu acest subiect, colesterolul - valorile optime, rolurile lui in organism, care sunt cauzele care duc la cresterea peste valorile normale etc.

Pentru inceput, ce este colesterolul? Colesterolul este un tip de grasime de care organismul are mare nevoie pentru a functiona in mod normal. Colesterolul nu se dizolva in sange, este transportat in organism cu ajutorul unor molecule numite lipoproteine, deci circula prin sange pe acesti "transportori". In functie de densitatea

Citeşte mai mult...
 
Chifle fara framantare Imprimare Email
Scris de DrMan   

Va voi prezenta doua tipuri de chifle fara framantare, ambele retete sunt preluate si adaptate de la Chef Nicolaie Tomescu. Linkurile spre retete: "Chifle cu lapte fara framantare" si "Chifle pentru burgeri fara framantare".

Chiflele pentru burgeri folosesc ca lichid un amestec de lapte si apa, chiflele obisnuite folosesc doar lapte. Ambele aluaturi contin unt topit. Ambele tipuri de chifle au un gust senzational, prima data cand le-am copt am mancat chiflele goale, atat sunt de gustoase. Cele peprarate cu lapte fara adaos de apa au gust ca de cornuri pentru micul dejun.

Citeşte mai mult...
 
Midii gratinate Imprimare Email
Scris de DrMan   

Va marturisesc ca ador midiile. Sunt delicioase, usor de gatit si foarte ieftine. De cand m-am mutat pe litoral, mananc midii saptamanal. Astept momentul sa ma plictisesc de minunatele midii "balaur" de Marea Neagra, dar nu cred ca va veni vreodata acel moment.

Le-am incercat gatite sub mai multe forme, insa preferatele mele sunt midiile gatite thai( o sa postez si aceasta reteta), cele gatite in stil provensal si aceste midii gratinate.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions