Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Ketchup de casa Imprimare Email
Scris de DrMan   

Reteta este trimisa de o prietena de pe facebook, Carmen Nicoleta Mihaila. Din aceste cantitati ies circa 2-2,2 litri ketchup. Mierea o puteti inlocui cu sirop de agave sau cu fructoza.

Ingrediente:

 

3 kilograme de rosii carnoase
1,5 kilograme de ardei gras sau capia, de preferinta rosii (eu am avut rosii); daca doriti un ketchup picant,

Citeşte mai mult...
 
Prajitura Snickers Imprimare Email
Scris de DrMan   

E o prajitura delicioasa, cca toate dulciurile cu foi pe baza de albusuri si nuca. Se prepara foarte simplu, iar rezultatul e demn de o masa de sarbatoare. Reteta am preluat-o de aici.

Am facuta-o intr-o tava micuta, 18x22 cm, de fapt si in reteta se recomanda o tava mica.

Ingrediente pentru foi:

Citeşte mai mult...
 
Ingrijorator - cei mai multi romani au deficiente grave de vitamina D Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am pus acest titlu la articol pentru a va trezi curiozitatea, estealt

extrem de grav ce se constata in ultimii ani: marea majoritate

a romanilor sufera de deficienta grava de vitamina D, vorbim

de valori aflate la 30-50% din valoarea necesara

organismului pentru a functiona optim (optim este intervalul

30-100 ng/ml sange de 25 hidroxi vitamina D).

Chiar in practica mea la cabinetul de consultanta pentru

nutritie, unde in mod obligatoriu cer niste dozari de laborator, printre care si dozarea de vitamina D (intervine in

Citeşte mai mult...
 
Supa cremă de ciuperci Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

400 g ciuperci (champignon sau amestec mixt)
1 litru de apă
1,5 lingură premix patiserie „Slăbeşti Mâncând”
200 ml smântână slabă
Sare, piper
Pătrunjel verde

Spălaţi ciupercile şi le puneţi la fiert în apă rece aproximativ 30-40 minute.

După ce au fiert puneţi deoparte câteva bucăţi, restul le pasaţi cu zeama în care au fiert.

Puneţi din nou la fiert piureul rezultat şi adăugaţi premixul dizolvat în puţină apă rece.

Fierbeţi 10 minute, dregeţi cu sare şi piper. Opriţi focul, adăugaţi smântâna şi ciupercile păstrate tăiate felii.

 
Pasta de naut cu avocado Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O combinatie exotica si fina, pasta de naut cu avocado o folosesc pentru uns bruschete.

Ingrediente:

1 avocado copt

125-150 g naut fiert (daca va place aroma mai intensa de avocado, puneti doar 125 g naut)

2 catei usturoi

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2018 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions