Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Gnocchi (gogosele fierte de cartofi mov) Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Gnocchi sunt niste gogsele din piure de cartofi, fierti si apoi serviti cu diverse sosuri. Sunt absolut deliciosi! m-am indragostit iremediabil de ei.

Se fac foarte simplu, merita sa0i incercati, nu veti regreta.

Ingrediente pentru 2 portii:

500 g cartofi mov (mai marisori)

1 galbenus de ou

70 g premix pentru patiserie "Dr. Man" +o lingura pentru framantat si modelat

putina sare

putin piper

putina nucsoara rasa proaspat (facultativ)

Citeşte mai mult...
 
Cinnamon rolls Imprimare Email
Scris de DrMan   

Reteta americana de dulce pentru micul dejun sau pentru servit la o ceasca de cafea, o cana de ceai. Sunt delicioase! Usor caldute sunt un vis!

Reteta am preluat-o de pe blogul Jamilei, aveti in link reteta originala si video-ul de preparare. aici.

Ingrediente pentru 12 bucati (tava de 35x25 cm):

500 g premix pentru patiserie "Dr. Man"

420 ml lapte caldut

2 oua mari

Citeşte mai mult...
 
Ingrijorator - cei mai multi romani au deficiente grave de vitamina D Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Am pus acest titlu la articol pentru a va trezi curiozitatea, estealt

extrem de grav ce se constata in ultimii ani: marea majoritate

a romanilor sufera de deficienta grava de vitamina D, vorbim

de valori aflate la 30-50% din valoarea necesara

organismului pentru a functiona optim (optim este intervalul

30-100 ng/ml sange de 25 hidroxi vitamina D).

Chiar in practica mea la cabinetul de consultanta pentru

nutritie, unde in mod obligatoriu cer niste dozari de laborator, printre care si dozarea de vitamina D (intervine in

Citeşte mai mult...
 
Supa cremă de ciuperci Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

400 g ciuperci (champignon sau amestec mixt)
1 litru de apă
1,5 lingură premix patiserie „Slăbeşti Mâncând”
200 ml smântână slabă
Sare, piper
Pătrunjel verde

Spălaţi ciupercile şi le puneţi la fiert în apă rece aproximativ 30-40 minute.

După ce au fiert puneţi deoparte câteva bucăţi, restul le pasaţi cu zeama în care au fiert.

Puneţi din nou la fiert piureul rezultat şi adăugaţi premixul dizolvat în puţină apă rece.

Fierbeţi 10 minute, dregeţi cu sare şi piper. Opriţi focul, adăugaţi smântâna şi ciupercile păstrate tăiate felii.

 
Quinoa cu legume Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

V-am mai spus ca ador quinoa?! O consum frecvent, atatalt

indulcita, cat si sub forma de preparat sarat. Reteta

aceasta o puteti consuma ca atare, dar poate fi o

granitura delicioasa la carnea de pui, miel, porc.

Seamana foarte mult quinoa fiarta astfel cu originalul

cus cus. Insa, prefer quinoa deoarece are un continut

extrem de scazut in amidon, este o sursa extraordinara

de proteine si chiar este foarte gustoasa!

Puteti folosi si alte legume, mie imi place sa le combin

sub diverse forme. Se poate adauga si o rosie mica taiata

cubulete (ideal ar fi sa o decojiti inainte).

Ingrediente:

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions