Acasă

 

 

 

"Slăbeşti mâncând.
Cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci după pofta inimii"


Cartea poate fi gasita in librarii sau comandata online pe website-ul editurii Polirom.
De dr. Gabriela Man

 


 
Slabesti Mancand
Slăbeşti Mâncând
Prajitura Snickers Imprimare Email
Scris de DrMan   

E o prajitura delicioasa, cca toate dulciurile cu foi pe baza de albusuri si nuca. Se prepara foarte simplu, iar rezultatul e demn de o masa de sarbatoare. Reteta am preluat-o de aici.

Am facuta-o intr-o tava micuta, 18x22 cm, de fapt si in reteta se recomanda o tava mica.

Ingrediente pentru foi:

Citeşte mai mult...
 
Mercimek - supa turceasca de linte rosie Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

supalinteUn rasfat culinar!

E foarte usor de preparat si foarte gustoasa. In plus - lintea poate fi considerata un aliment functional, care ne aduce un plus de sanatate, prin continutul mare in fibre solubile, minerale si vitamine.

reteta a fost preluata si adaptata de pe www.justlovecookin.com.

 

Citeşte mai mult...
 
Pasta de naut cu avocado Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O combinatie exotica si fina, pasta de naut cu avocado o folosesc pentru uns bruschete.

Ingrediente:

1 avocado copt

125-150 g naut fiert (daca va place aroma mai intensa de avocado, puneti doar 125 g naut)

2 catei usturoi

Citeşte mai mult...
 
Tescovina - un elixir al tineretii si sanatatii Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

Tescovina este ceea ce ramane dupa prepararea vinului,alt

este formata din coji, urme de pulpa si samburi de struguri.

Tescovina este considerata un adevarat elixir al tineretii si al sanatatii, deoarece este foarte bogata in resveratrol, cel mai puternic

antioxidant natural cunoscut pana in prezent.

Va reamintesc ca oxidarea este procesul care sta la baza

imbatranirii si imbolnavirii noastre. Practic ne oxidam, "ruginim".

Antioxidantii sunt moleculele care lupta cu acest proces,

care incearca sa repare stricaciunile produse.

Acest resveratrol se gaseste in cantitati foarte mari in struguri,

in special in cei de culoare inchisa (rosu inchis, cu cat sunt

Citeşte mai mult...
 
Tarta cu dovlecei si branzeturi Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O tarta aperitiv delicioasa, usoara si aromata. Poate fi o cina sau un aperitiv. Se consuma calduta sau rece.

Ingrediente pentru o forma de 28 cm:

aluat de tarta fara ou, e fabulos si simplu de preparat, gasiti reteta aici

5 oua

3 dovlecei

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2017 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions