Scris de DrMan
|
Reteta am preluat-o si adaptat-o de aici, arata totul atat de bine incat mi-am zis ca e musai sa incerc si aceasta varianta de hummus. A iesit o minunatie de hummus, clar a devenit varianta mea preferata.
Ingrediente pentru 4 portii:
1 conserva de naut (240-250 g boabe fierte)- conserva in apa cu sare, fara conservanti
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Gabriela Man
|
Astazi am gatit, la cuptor, pui cu cartofi mov si, folosind
turmericul, mi-am dat seama ca eu nu v-am vorbit niciodata
de el pana acum.
O data ce l-ati incercat, va veti indragosti de el definitiv!
Veti ajunge sa il utilizati aproape in orice preparat....
Miracolul acestui praf galben-portocaliu consta nu
doar in aroma si savoarea lui, ci si in proprietatile
tamaduitoare de exceptie.
Turmericul este obtinut din radacina curcumei, i se
mai spune si "sofran indian". Aroma sa este fina, pare
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Cea mai simpla reteta de saratele! De-a lungul timpului am avut mai multe tentative de a face saratele, dar m-am oprit la aceasta definitiv pentru ca ies minunat de gustoase. Am preluat si adaptat reteta de aici.
Eu le-am copt cu aparatul electric pentru saratele, dar ele pot fi coapte si la presa pentru aragaz.
Ingrediente pentru o portie:
300 g premix pentru patiserie "Dr. Man"
|
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de DrMan
|
Reteta este preluata si adaptata de pe blogul culinar al minunatei Mazilique, de aici. Cum spun mereu, aproape orice reteta poate fi adaptata astfel incat sa fie dietetica, trebuie doar sa inlocuim ingredientele "problema" (faina alba, zaharul, orezul obisnuit etc etc).
Mazilique are retete inedite, minunate.
|
Citeşte mai mult...
|
Scris de DrMan
|
Este o salata foarte gustoasa si satioasa, poate fi chiar fel principal. Deoarece vinegreta folosita este cu mustar (nu e maioneza), poate fi consumata si in post, atunci cand e permisie la peste.
Ingrediente pentru 4 portii:
1 macrou afumat de 180-200 g
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |