Acasă
Slăbeşti Mâncând
Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări Imprimare Email
Scris de DrMan   

Răspunsuri noi, de la întrebarea nr. 41 la întrebarea nr.47.

Vă prezentăm o lista de întrebări frecvente şi răspunsuri pentru acestea. Vă rugăm parcurgeţi cu atenţie această listă înainte de a trimite o întrebare prin formularul de contact, este posibil ca să gasiţi deja aici răspunsul. Aceste întrebări au fost selectate pe baza mesajelor primite de la cititori şi ele vor fi completate, cu răspunsurile aferente, pe masura ce vom mai primi mesaje.

41. Întrebare: Am citit cartea dumneavoastră cu mare interes şi m-am hotărât să fac testul citotoxic pentru că mă confrunt cu o erupţie cutanată de mai mulţi ani. Puteţi să-mi recomandaţi, vă rog, un laborator unde să merg să-l fac?
R.: Testul Cytotoxic se poate face la Centrul Medical Aide Sante, Bucureşti, str. Elena Farago, nr. 49A (piaţa Crângaşi), sector 6.
Tel/Fax:  021-6370537
E-mail:    Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Web:         http://www.aide-sante.ro

Citeşte mai mult...
 
Regimul de întreţinere Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

 

În procesul de scădere în greutate şi menţinerea greutăţii obţinute trebuie să existe întotdeauna 3 etape: etapa de slăbire, etapa de diversificare (reintroducerea unor alimente interzise anterior) şi etapa de menţinere (regimul de croazieră).

 

Cel mai greu e să te menţii!


De ce?

1. Deoarece odată terminată cura de slăbire, revenim inconştienţi la regimul alimentar anterior, cel care ne îngrăşase. E adevărat, de cele mai multe ori nu mai consumăm cantităţi atât de mări de alimente, însă compoziţia meniurilor rămâne neschimbată (aceiaşi cartofi – porţii mai mici acum, mai mult copţi decât prăjiţi – însă tot amidon rapid asimilabil).

Citeşte mai mult...
 
Inlocuire ingrediente in retete clasice Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

 

Orice reteta clasica pentru orice tip de preparat poate fi adaptata astfel ca aceasta sa devina preparat cu incarcatura glicemica scazuta.

Asa procedez si eu, toate retetele de pe site sunt la baza retete clasice.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Scaderea indicelui glicemic la deserturi si aluaturile pentru paine Imprimare Email
Scris de DrMan   

Amestecurile de fainuri pe care le-am brevetat au fost concepute de mine pentru a obtine cu ele preparate alimentare cu indice glicemic scazut. Indice glicemic scazut inseamna un efect scazut pe glicemia postprandiala( glicemie postprandiala inseamna valorile glicemiei dupa consumul unei mese, gustari).

O glicemie postprandiala scazuta inseamna un nivel de insulina scazut. Insulina este in primul rand hormonul care introduce in celulele organismului glucoza rezultata dupa o masa. Daca celulele noastre prezinta rezistenta la actiunea insulinei de a introduce glucoza in ele( asa numita insulinorezistenta), doar o parte din glucoza rezultata dupa o masa intra in celule, pentru a fi arsa pe post de combustibil, restul este transformata in grasime. Pentru ca

Citeşte mai mult...
 
Salsa de mango Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

O garnitura exotica care merge extraordinar cu peste, maialt

ales la gratar, sau care poate fi consumata ca atare,

ca o salata aperitiv.

Delicioasa, aromata si racoroasa.

Pentru 2 portii:

1 mango maricel, copt bine

1/2 ardei gras rosu (eu am pus ardei kapia)

1/2 ardei iute verde

1/2 ceapa rosie micuta sau 1 ceapa verde

patrunjel verde sau coriandru verde, circa 2 linguri

de frunze tocate marunt

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions