Acasă Articole Informaţii la zi privind posibilităţile de a achiziţiona produsele "Slăbeşti mâncând"
Informaţii la zi privind posibilităţile de a achiziţiona produsele "Slăbeşti mâncând" Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

În urma numeroaselor mesaje primite privind posibilităţile de a achiziţiona produsele din gama "Slăbeşti mâncând" am decis că o aducere la zi a acestor informaţii ar fi foarte utilă.

Puteţi achiziţiona cele două tipuri de amestecuri de făină "Slăbeşti mâncând" (pentru pâine şi pentru patiserie) sub două forme:

a) puteţi cumpăra direct de la noi, SC Dietetica SRL, producătorul acestor premixuri, atât prin comandă telefonică la 0371320132, cât şi prin comandă online din păcate, de la noi nu puteţi cumpăra aceste premixuri decât sub forma sacilor de minim 10 kilograme, noi neavand posibilitatea ambalării la cantităţi mai mici

b) puteţi cumpăra din magazinele naturiste din toată ţara aceste premixuri ambalate la 1 kilogram şi distribuite naţional de către SC Sanovita SRL chiar dacă mai sunt magazine naturiste care nu au încă în stoc aceste premixuri, le vor comanda de la Sanovita în urma cererii din partea clienţilor

Pastele făinoase "Slăbeşti mâncând" se găsesc în prezent în Bucureşti, în magazinele Spicul (găsiţi lista la secţiunea "Magazine", oraş Bucureşti). În foarte scurt timp (1-2 săptămâni) Sanovita va distribui şi aceste paste făinoase în magazinele naturiste din toată ţara, deja Sanovita va achiziţiona aceste produse în aceste zile şi va da drumul la distribuţie.

Produsele de panificaţie din aceste premixuri, pâine şi chifle, se găsesc doar în oraşele în care avem în acest moment contract cu brutării. Găsiţi la rubrica "Magazine" lista oraşelor unde puteţi găsi aceste produse, dacă daţi click pe un oraş vor apărea articolele în care găsiţi lista magazinelor.

Produse de patiserie şi cofetărie pot fi găsite deocamdata în Bucureşti (Magazinele Casa Gheorg, lanţul Ana Pan) şi Baia Mare - găsiţi lista acestor locaţii la rubrica "Magazine", la oraşul respectiv.

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions