Acasă Articole Amestecurile de făinuri "SLĂBEŞTI MÂNCÂND" în magazinele din toată ţara!
Amestecurile de făinuri "SLĂBEŞTI MÂNCÂND" în magazinele din toată ţara! Imprimare Email
Scris de Gabriela Man   

 

Sanovita aduce pe rafturile magazinelor din toata ţara făina specială care nu îngraşă!

Din 12 martie, amestecurile de făină revoluţionare din gama „SLĂBEŞTI MÂNCÂND” vor fi disponibile în magazinele din toata ţara. Am semnat un parteneriat cu binecunoscutul producător si distribuitor de alimente sănătoase Sanovita pentru a pune la dispoziţia tuturor românilor ambalajul de un kilogram al amestecurilor speciale de făinuri  „SLĂBEŞTI MÂNCÂND”.

„Suntem incântaţi de parteneriatul cu Sanovita. Sanovita este un partener cu aceleaşi preocupări ca şi compania noastră – grija de a promova în piaţa românească alimente sănătoase şi de a respecta dreptul consumatorului român la alimente de calitate ridicată şi cât mai puţin procesate. Din păcate noi nu aveam posibilitatea să ambalăm aceste făinuri miraculoase la pungi de un kilogram fapt ce îi forţa pe clienţii noştri să achiziţioneze aceste produse doar sub forma sacilor de 10 kilograme, formă de ambalare mai degrabă potrivită pentru o brutărie decât pentru cămara unei gospodine. Prin parteneriatul cu Sanovita am reuşit să rezolvăm şi această problemă spinoasă.”, spune Gabriela Man.

Pentru început, Sanovita va distribui aceste amestecuri speciale de făinuri în magazinele naturiste, în funcţie de cererea şi dorinţa acestora de a pune la dispoziţia consumatorilor aceste produse inovative. Pe www.slabestimancand.ro va fi actualizată săptămânal lista magazinelor naturiste care au deja aceste făinuri pe rafturi pentru a veni in sprijinul consumatorilor care doresc să achiziţioneze aceste produse.

Sanovita a pus pe piaţă peste 100 de produse, o bună parte din acestea pot fi catalogate bio. Sanovita a dezvoltat relaţii cu firme importante din Europa, Asia si Australia.  Prin propria reţea de distribuţie şi consolidarea punctelor de lucru regionale (Bucureşti, Movila, Arad etc), participări la târguri şi expoziţii în ţară şi în străinătate, Sanovita s-a dezvoltat vizibil în fiecare an.

Cu peste 100 de angajaţi, o echipă dinamică la conducere şi importante investiţii în desfăşurare, Sanovita îşi urmăreşte obiectivul de a fi un jucător important pe piaţa alimentelor sănătoase, contribuind astfel la îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor.

 

 
Copyright © 2024 Slăbeşti Mâncând
Gazduit de Top Web Hosting Solutions